OFFLINE

Szavazzon! Melyik celebnő kézitáskája a legjobb?

2008. február 28., csütörtök 08:19

Ridikülvetélkedő! Összeválogattuk a tavasz nagy slágerét, a kézitáskát szorongató négy hírességet. Persze nekik erről sejtelmük sincs, de ez nem baj, mert nekik nem is kell tudniuk arról, hogy mi most az ő példájukon keresztül megpróbáljuk megbeszélni, a négy közül nekünk melyik fajta ridikül jön be a leginkább. Amint látják, Eva Longoriáról, Natasha Bedingfieldről, Mary-Kate Olsenről és Ashlee Simpsonról van szó. A hajtás után közelebbről is szemügyre vehetik a táskáikat, és a szokásos módokon lehet szavazni és beszélgetni a témáról. Éljen!

A bal oldalon Eva Longoria meglehetősen férfias, már-már aktatáskára emlékeztető ridikülje látható, míg a jobboldali kéz Natasha Bedingfieldhez tartozik - a szemüvegtokot idéző kistáska nemkülönben.

Az első két fekete táska után pedig íme egy olyan, amely ezüstösen csillog, miközben Mary-Kate Olsen kissé megilletődötten szorongatja, tőle jobbra pedig egy kihívóan vérvörös darab Ashlee Simpson jóvoltából. Reméljük, nem gátolja meg önt a döntésben a bőség zavara: ha egyet, de csak egyet elrabolhatna eredeti tulajdonosnőjétől, melyiket vágná legszívesebben saját hónalja alá? Tessék nyomni!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.02.28 09:04:56pandilla

  elfogult vagyok....ha nem tudnám melyik táska kié, könnyebben döntöttem volna.

 • 2008.02.28 09:13:11nafretiti

  Nehéz a táskákra koncentrálni a 2 középső cucc láttán... :)

  Eva és Ashlee rucija és táskája is rendben van,de az Olsen csaj úgy néz ki,mint egy drogos hippi,Natasha meg mint egy idióta tini a 90s évekből.

  Először jópofának tűnt Natasha táskája,de aztán beugrott, hogy olyan,mint egy szemüvegtok :)

 • 2008.02.28 09:53:10sklasse

  Én nem vagyok a kézitáska híve, nekem egy kicsit majomkodós. Lehet azért is, mert nem nagyon forgok olyan körökben, ahol ez dívik...

  Egyébként ha választani kell, akkor a vörös.

 • 2008.02.28 10:41:05theba

  huh,igazából nekem az Eva és Ashlee táskája is nagyon tetszik,az első a maga egyszerűsége miatt,a másik meg vadító a pirossal...de a maradék...pfff,a táskák annyira nem is zaklatnak fel/megjegyzem amúgy nem rossz egyik sem/de a ruhák,te jó ég...!!!haspóló&mellény???neee....az ikerlányon már meg sem lepődök,hozza a papírformáját...

 • 2008.02.28 11:11:41Nyekkk

  Az Olsen csajszi azért néz ki úgy,mert az:D

  sklasse...Ha mégis elmennél egy ilyen helyre,hova tennéd a pzs-t,telót,kulcsot,ne adj isten cigit? Ezért nem majomkodás,hanem KELL.

 • 2008.02.28 12:38:21valah

  Egyértelműen a szemüvegtok.

 • 2008.02.28 18:41:16pazvega

  Longoria es Simpson taskaja, ez nem is kerdes.

  Az Olsen-lany naggggyon gaz, olyan, mintha sajat maga szelleme lenne.

 • 2008.02.28 23:47:07Reckl_Amál

  Longoria.  Nekem tetszik Natasha pólója, dehát a '90-es években voltam tini...  Olsennek milyen keze van már?

 • 2008.02.29 08:48:41gurur

  Nem is tudok a táskákra nézni, mert úgy áll ott mindegyik, mint egy rakás sz.r. Hol vannak már a dívák, akik egyenes hát, behúzott has, kiemelt mellkas módon, feltartott fejjel büszkén viselik nőiességüket? Tartás nélkül nem nő a nő. Persze jó lenne egy kis belső tartás is.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta