OFFLINE

Cavalli Dubaiban nyitja első mulatóját

2008. február 28., csütörtök 13:07

Roberto Cavalli szórakozóhelyeket nyit. Az állatmintás kreációiról ismert milánói divattervező vendéglátóipari tervei komolynak tűnnek, első mulatóját ez év októberében szeretné megnyitni a fiatal nők és a szigetvásárlásra kedvet érző turisták paradicsomában, Dubaiban. A FemaleFirst információi szerint a tervező nem sok eredeti ötletet mutatott fel, amikor részletezte, hogyan is képzeli – az általa übermenőnek titulált - mulatót, a trendeknek azonban megfelelnek az elképzelései.

Mint azt elmondta, a hely bejáratához vörös szőnyeg vezet majd, ahol dögös hoszteszek fogadják a vendégeket. Az épületbelsőt Cavalli úgy képzeli, hogy alapvetően modern lesz, de helyenként megjelennek majd a reneszánsz kor elemei (honnan is ismerős ez a gondolat?). Cavalli az olasz nemzeti konyhát tartja a legjobbnak, így nem volt kérdés a számára, hogy a kedvenc toszkán ételei szerepelnek majd az étlapon. „Minden Cavalli lesz, a bútoroktól a jégtartókon át az edényekig”- ígérte a tervező, és hozzátette, Londonban és Milánóban szeretné majd a láncolat következő mulatóit megnyitni.

Roberto Cavalli provokatív tervezőként vonult be a köztudatba. A hetvenes években az akkor még alpári viseletnek tartott farmert bőrrel kombinálta, és azóta is szereti az adott kor gondolkodásában szokatlan elemeket. Legutóbb akkor vitatkoztak a munkáiról, amikor hindu szenteket nyomott egy bikinikollekcijára, amelyikről ő maga úgy gondolta, csupán az indiai kultúra iránti tiszteletét fejezte ki. A H&M számára tervezett kollekciójáért ölre mentek Londonban, de a megvásárolható ruhák már bőven nem a lázadás jegyében születtek.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta