OFFLINE

Gisele Bundchen Dolce&Gabbana-bulit csap

2008. február 27., szerda 13:52

A brazil szupermodell, aki korábban is jó üzleti érzékről tett tanúbizonyságot, és az Ipanema-tangapapucsok anyja, tovább terjeszkedik. A FemaleFirst szerint Gisele Bundchen hatalmas partikkal vezeti majd be a Dolce&Gabbana számára tervezett kollekcióját. A modell világszerte hatalmas partikat fog adni (bár kétséges, hogy személyesen), hogy megünnepelje a nevével fémjelzett ruhák és cipők piacra kerülését. Az új kollekció, ami 2008 tavaszán kerül a boltokba, állítólag 200 millió dollárt (35 milliárd forint) hoz majd az amúgy sem csóró Bundchennek. Ha ön Rómában, New Yorkban, Londonban, Dublinban, Párizsban vagy Sao Paolóban él, el fog menni a szőkeség promóciós builjára?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta