OFFLINE

Fesse ki magát graffitikirálynőnek!

2008. február 26., kedd 12:56

Fafi a street art, azaz a graffitizés gyakorlatilag koronázott királynője. Aki nagyjából sejti, hogy kicsoda Banksy, az Fafit is el fogja tudni képzelni, mert csak annyi a különbség, hogy Fafi francia és nő. És talán még annyi, hogy a street art többi nagyjától eltérően ő cseppet sem riad meg a rivaldafénytől: miután mindentvivő rajzolt cicuskái meghódították a világot, ő maga is feljött a föld alól, és megpróbál többé-kevésbé celebként funkcionálni. Ennek a működésnek a részeként lett neki roppant látványos website-ja és nemrégiben a Mac kozmetikumgyártóval is összeszűrte a levet, hogy egymást kölcsönösen segítve belevaló kis smink-termékcsaládot hozzanak össze. A festékspray-vel alkotó hölgynek így most már saját "look"-ja is van - aki szeretné tudni, hogyan rajzoljon magának fafis macskaszemet, az kattintson ide.

A celebtervezők (tudják, Madonna és a H&M, Natalie Portman és a cipők, Rihanna és az esernyők, Hayden Panettiere és a táskák, stb.) közül eddigi kedvencünk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta