OFFLINE

12 millió forintot érő koktélt kapott Kylie Minogue

2008. február 23., szombat 16:30

35 ezer fontot érő (azaz kis híján 12,3 millió forintos) koktéllal ajándékozta meg Kylie Minogue-ot egy ismeretlen férfirajongója, aki a csodálatát szerette volna kifejezni azt követően, hogy az énekesnő megnyerte a legjobb szólóénekesnőnek járó díjat a Brit Awardson A FemaleFirst nem közölte, ki a titokzatos, nagyvonalú férfi, annyit adott hírül, hogy „a királyi körökben ismert.” Kylie Minogue a londoni Movida klubban ünnepelte az elismerését, amikor a felszolgáló egy italt vitt az asztalához mondván, egy tisztelője küldi.

A koktél összetétele kicsit bonyolultabb, mint a Valentin-nap előtt általunk tesztelt Swarovski-koktél, amelyik a maga 14 ezer forintos árával egyelőre hazánk legdrágább koktélja. A lábfetisiszták kedvencének választott Kylie Minogue jóval gyakorlottabban kóstolta a „Hibátlan” nevű, méregdrága italt, miközben két testőr vigyázott arra, hogy ivás közben ne zavarja meg senki. A koktél Louis XII. Black Pearl konyakot, Chrystal Rose champagne-t, Agnostura keserűt, egy kis barnacukrot tartalmazott, a pohár alján pedig egy 11 karátos gyémántgyűrűt talált az énekesnő.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta