Három Rihanna közül nehéz választani

A Grammy-kiosztó óta azon törjük a fejünket, nekünk valamiért miért nem jött be a három közül egyik ruha sem, amiket Rihanna öltött magára a jeles rendezvény kedvéért, amikor mi régóta olyan nagy jóindulattal vagyunk iránta. Inkább nem töprengünk tovább magunkban, hanem megkérdezzük az illetékes döntőbíró véleményet - azaz az önökét. Ez a fenti fellépőruha szerintünk például úgy néz ki, mintha a kedves Rihanna valami szalmazsákot szorított volna magára egy olyan fekete csillogó lakkdarabbal, ami valószínűleg bármi mással eszméletlenül dögösen festett volna, hiszen rafinált átmenet a fűző és az öv között. Ráadásul az enyhén Pinket idéző, de eredetileg Elvistől származó kacsafarok-frizura sem áll túl jól neki. A hajtás után megmutatjuk a másik két szerkóját is, aztán lehet szavazni! (fotó: AFP)

Az esemény utáni partira Rihanna ebben a némileg egyiptomot, némileg függönyt idéző estélyiben ment el (a fenti baloldali kép), talán arra gondolva, hogy ha egyébként annyi mindent szokott magából láttatni, akkor most az egyszer nyakig beöltözik. Nem kellett volna - vagy legalábbis nem ebbe.

Ez a kék kis fodros darab az a jobb oldalon, amit Rihanna még az egész díjkiosztó előttre, a vörösszőnyeges bevonuláshoz vett fel egy döbbenetesen hegyes sarkú ezüsttopánnal. Ha kicsit megerőltetnénk magunkat, ezt esetleg meg tudnánk szeretni, de nem vagyunk biztosak benne, hogy még mindig szeretnénk-e erőlködni. Ezért a szavazásban ezúttal kivételesen nem is úgy tesszük fel a kérdést, hogy melyik a legszebb, hanem fordítva - arra tessék most szavazni, hogy a három nem-túl-jó közül melyik a legpocsékabb! Az indoklásokat szokás szerint a kommentek közé kérjük beírni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra