Négy új meglepetés egy Madonnán

Egy korábbi Madonna-posztunkhoz hasonlóan megint úgy hozta kedvünk, hogy részletesebben szemrevételezzük a popkirálynőt. Most, miközben folyamatosan irigyeljük az eseményen személyesen is részt vevő kolleganőnket, mi itthonról vettük górcső alá a Berlinalén készült képeket. És jelentjük, hogy a németországi tartózkodás szemlátomást jót tett az immáron filmrendezőként is sikeres csillagnak: három meglepetés kifejezetten kellemes, a negyedik pedig legfeljebb furcsa. Ha a hajtás mögé néz, önnek is tátva marad a szája!

1. Van még nő a világon, akinek ennyire jól áll a térd alá érő szoknya? Hogy tud valaki ennyire szexi maradni, miközben gyakorlatilag fekete özvegynek van öltözve? A szoknya alól kilógó gyászos csipke a legkellemesebb Almodóvar-filmélményeinket juttatja eszünkbe.

2. Gwyneth Paltrow legutóbbi (ráadásul éppen Madonna partijára kiválasztott) ruháját elnézve nem gondoltuk volna, hogy a nyak alá illesztett túlméretes masninak van praktikusabb és távolról sem kiscicásító változata. Erre tessék...

3. A cipő! Minden elismerésünk Madonnáé, hogy ebben a mindenvivő, überszexi topánban három percnél tovább kibírja. A szépségért szenvedni kell - ilyen szépségért ennyit.

4. A haja megint szőkébb lett egy árnyalattal, de ami még meglepőbb, az az, hogy a rosszmájú Daily Mail által közölt képek szerint Madonna már erősen őszül is. Ennek fényében egyértelműnek látszik, hogy Mrs. Richie lenövést is festet magának. Ravasz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra