OFFLINE

Londoni divathét: politikai üzenetek, seggkilógatós miniben

2008. február 16., szombat 09:01

A gyapjú, a skót minta, a komor színek. Amilyen virágos a tavaszi divat olyan szomorú lesz a következő ősz és tél, derült ki a londoni divathéten ugyanaz, amit ismerve a milánóit és a New York-it, már jól tudtunk. A londoni divathéten is a 2008/2009 őszi és téli kollekciókat mutatták be a tervezők. Az esemény legnagyobb mestere idén is a nagy öreg, Vivienne Westwood volt, aki bajuszt, tyúklábmintát és dark-gót ihletésű szupermini bőrsortokat álmodott a modellekre, és most sem hagyta ki a politikai üzenetet. A guantanamói fogolytáborok botrányai alapján megismert, narancsszínű alsónadrágokban küldte lányait a kifutóra, "Jogszerű tárgyalás a faszom! Igazságot a fogvatartottaknak!"-táblákkal a kezükben.


Nézze végig a londoni divathéten készült képgalériánkat!

 

Képgalériánkban is látható, hogy Gareth Pugh tervezőt az Óz, a nagy varázsló szereplői inspirálták, de a sötét szelek mellett a hetvenes évek divatja is visszaköszönt. Vagyis semmi sem volt egységes, számtalan mikrotrend jelentkezett. Ősszel és télen a szoknyában az a tuti, amelyik szélsőséges: vagy kilóg belőle a segg, vagy olyan nagy és bő, hogy nem látszik tőle semmi. A harisnyák mindig mintásak, többször színesek: de a lényeg, hogy legyen rajtuk egy-két csillag, vagy néhány gót jel és természetesen bemutatkozott a sokat emlegetett lasztex nadrág is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta