OFFLINE

Újabb kiegészítő-őrület, vagy már túl késő?

2008. február 15., péntek 14:04

Too Late (azaz "Túl Késő") fedőnévvel új őrületet próbál beindítani egy fiatalos cég. Tekintettel arra, hogy kiindulópontjaik Olaszország és New York, valamint hogy a termék jópofa, színes és egész olcsó, meglehetősen jó az esélye annak, hogy hamarosan minden tele lesz a Too Late-tel.

A Too Late - talán a fenti promóképekről is kitűnik - karkötőnek látszik, de igazából karóra, mert van rajta egy apró kijelző, ami az időt mutatja. Olyasféle színes műanyagból készül, mint a pár éve nagy népszerűségnek örvendő szilikonkarkötők. Ez utóbbiak szezonja ugyan már elég egyértelműen lefutott, de mivel újra divat a kvarcóra, talán mégiscsak repeta lesz ebből.

A Too Late első lelkes támogatói között ott van a New York-i MoMa Design Store, de tapasztalatból állíthatjuk, hogy észak-Olaszország legelőkelőbb városainak (Milánó, Velence) központjában kirakatok tömkelege kínálja ezeket a karkötő-kvarcórákat. Nem különösebb luxus egyébként úgy felszerelkezni velük, mint ahogy a képen látható, mert egy darab mindössze 15 euró, azaz 4000 Ft sincs. Izgatottan várjuk, hogy Magyarországra is elérkezzenek. Vagyis: izgatottan várjuk, hogy Magyarországra is elérkezzenek?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.02.15 14:53:47Atina

  Izgatottan várom, hogy kimenjen a divatból.  Szilikonkarkötőt ugyan láttam néhány emberen, de soha nem értettem, miért hordanak ilyent.

  Még ha tinik lettek volna!

 • 2008.02.15 15:21:44heart-shaped.box

  én ONE szilikonkarkötőt hordtam, ezt az internetről, az one.org-ról lehetett megrendelni, azonban nem "divatból", hanem a céllal való azonosulás okán hordtam... és az egy dollár, amibe került, a szervezetnek juttatott adomány volt. a divat-őrülettel én sem igazán tudtam mit kezdeni. ezek a karkötők arra voltak hivatottak, hogy kifejezzék, ha az ember szimpatizált egy céllal, és erre áldozott is. Armstrong "be strong" kampányával kezdődött, a sárga karkötővel.

 • 2008.02.15 17:29:06isolde

  húgomnak már kb két éve volt ilyenje, Londonban vette valami árusnál.

 • 2008.02.15 19:01:42VilágosKékHarisnya

  Hááát, nekem nem tecc.  A szilikonkarkötő se tecc. • 2008.02.15 19:59:49gabriseszter

  az uborka tecc

 • 2008.02.15 20:25:44nafretiti

  11 éves korig elmegy...

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta