OFFLINE

Szavazzon: nyúlás a Posh Spice-os szatyros reklám?

2008. február 12., kedd 09:43

Kilóg a lóláb! Bizonyos Slava Mogutin azt állítja, nem éppen eredeti ötletre alapul a már általunk is megénekelt fenti reklámkép. Mit, kitől, hogyan? Legyen ön a döntőbíró a hajtás után!

Slava Mogutin a melegpornó farvizén evezett fel művészfotós státuszba. Nagyjából Terry Richardson nyomdokain jár, és most azt állítja, a Jürgen Teller által fotózott Marc Jacobs kampány az ő egyik 2001-es fotóját nyúlja le. Itt, Slava Mogutin blogján lehet összehasonlítani az eredeti fotósorozatot a Posh Spice-ot ábrázoló újabbakkal. Ön hogyan ítélkezne, lopás ez vagy nem?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta