OFFLINE

Belebújhat Paris Hilton cipőjébe

2008. február 12., kedd 17:15

    Paris Hilton cipői a galériában
Tud valaki még bármit is felsorolni, amit Paris Hilton nem tervez? A saját neve alatt forgalmazott ruhák, parfüm és a legújabban piacra dobott barbiutánzat mellett most már cipőkkel is előrukkolt. A napokban mutatta be a Macy’s áruháznak készült kollekcióját, amit ön is megfigyelhet a fenti galériában. A szőke hírességnek – akinek legújabb filmje csúfosan elbukott – állítólag több mint ezer pár cipője van, az új kollekciójáról elmondta, hogy ő dönti el, a divattervezők által kreált példányok közül melyik jut el valóban a boltok polcaira. "Imádom, hogy, így, a kollekcióm cipői, így, nem 800 dollárba kerülnek, mint a saját cipőim többsége, viszont sokkal kényelmesebbek." Bejönnek ezek a főként csillogó hatású, bézs és rózsaszín, pántos magassarkú cipők?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta