OFFLINE

New York-i divathét: hippik és szofisztikált titkárnők

2008. február 10., vasárnap 08:57

A 2008 őszi és téli divatot bemutató New York-i divathét tobzódott a csupasz vállakban. Itt egy pántnélküli ruha, ott egy mell fölé érő fölső. Ugyanakkor a réteges öltözet is nagy hangsúlyt kapott: a vállakat szabadon hagyó ruha alá kötött topot álmodtak a vezető divatházak. Képgalériánkban a Miss Sixty és a Max Azria BCBG divatházak kollekciója látható. A Miss Sixty ezúttal a hatvanas, hetvenes évek hippi stílusából merítve, ósdi Volkswagenek szerepeltetésével mutatta be darabjait. Ahogy Wichy Hassan kreatív igazgató az AP hírügynökségnek nyilatkozott: a szexiség, a csillogás és az irónia jegyében. Kék, barna és elefántcsonszín együttesek, szőrös csizmák lejtettek a kifutón.

A francia divattervező, Max Azria BCGB nevű márkája is bemutatkozott, elsősorban nőies darabjaival és különleges anyaghasználatával tűnt ki: bambusz, organza, gyapjú és selyem váltakozott a szinte kivételel nélkül derékban megkötős, fodros és rövid ruhákon. Íme:

Miss Sixty és BCGB képgaléria

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta