OFFLINE

Februárban háromnapos fesztivállal jön a WAMP

2008. február 2., szombat 10:00

Januárban kimarad egy WAMP, februárban azonban pótolják a hiányzást: holland dizájnerek vendégszereplésével három napos holland-magyar dizájnfesztivállal jelentkezik a szokásos művészpiac.

 

A Holland Nagykövetség 2008 február-márciusában holland-flamand összművészeti fesztivált szervez, LOW Kultfeszt néven, melyhez a WAMP
háromnapos dizájn -fesztivállal társul NL - azaz Nincs Lehetetlen címmel. Február 22-24. között a téli helyszínen, a Gödör Klubban holland iparművészek munkáival bővül a szokásos vásár, miközben párhuzamosan holland dizájnkiállítások (Via Milano New Dutch Design, Holland Grafika Aranykora), sikeres magyar tervezők divatbemutatója, előadások és workshopok zajlanak majd. A program további részletei itt olvashatók.

Addig is holland és magyar tervezők egyedi, tetszetős és értékes dizájntárgyait lehet megnyerni. Hogy mit kell érte tenni, az itt és itt kiderül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta