A szex és Burberry Prorsum (és egy kis bundabotrány)

Lassan már a Cinematrixot is kiütjük a nyeregből, de van egy film, amiről nem bírjuk ki, hogy ne írjunk folyamatosan, pedig majd csak márciusban lesz a premierje.

Persze már megint a Szex és New York mozifilmről és Sarah Jessica Parkerről van szó, de most nem egy, a forgatáson készült paparazzó-fotó akadt a világhálónkba, hanem egy hivatalos promókép. Amit itt a bal oldalon látnak a kedves olvasók, azzal fogják a filmet reklámozni poszterméretben.

Ennek mi nagyon örülünk (csak reklámozzák már minél hamarabb!), de valószínűleg még nálunk is jobban örül neki Christopher Bailey. Neki semmi köze a tejszínes ír likőrhöz, mert ő a divatszakmában helyezkedett el, a Burberry kreatív igazgatójaként. A képen látható, fürdőköpenyszerűsége ellenére is lefegyverző kék kabát pedig a Burberry Prorsumnak a 2008/09-as télre előirányzott kollekciójából való.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy a Szex és New York mozifilm valódi science fiction lesz, hiszen általa már idén tavasszal a mozivásznon láthatjuk majd a jövő ruhakölteményeit, másrészt pedig azt is jelenti, hogy a PETA nem fog különösebben repesni az alkotásért. Az állatvédő egyesület BloodyBurberry címen létrehozott egy anti-website-ot ugyanis, hogy a termékeihez igazi prémet használó angol cégre haragítsa, akit csak tud. És hogy vajon Sarah Jessica Parkert is blokád alá veszik-e majd ezért a kék bundáért, az még a jövő zenéje (bár lehet, hogy a filmben ez is benne lesz).

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek