Selma Blairnek minden jól áll?

Selma Blair neve elsősorban a Kegyetlen játékok című tinidrámából ismert, de játszott a Dr. Szösziben és hasonló tinifilmekben is. Nemrég pedig Magyarországon járt, ahol Guillermo del Toro legújabb filmjét, a Pokolfajzatot forgatták. Selma Blair budapesti tartózkodása alatt beszerzett egy-két Nanushka-darabot is, de most nem a 36 éves színésznő öltözködési stílusáról írunk, hanem inkább a frizuráit mutatjuk be. Selma Blair ugyanis gyakran váltogatja a séróját, de valahogyan minden jól áll neki, vagy önök szerint nem? 

 

A galéria legfrissebb fotója idén januárban készült, egy Chanel-partin, ahol a színésznő oldalra fésült frufruval kölcsönzött bubi-jelleget frizurájának. Blair egy évvel ezelőtt sokkolt rövidre tépett, aszimmetrikus, punkos hajával, amely a 2007-es Gucci-bemutatón készült fotó szerint szintén jól állt neki. Majd szőkére festette rövid tincseit, de hamar visszatért a sötét hajhoz.

Blair azelőtt hosszú, sötét, egyenes hajat viselt, amelyet egy 2004-es filmbemutatón leheletnyi világosbarna árnyalattal és laza frufruval dobott fel. Egy évvel később a légies, hercegnős jelleget még egy ezüst tiarával is kihangsúlyozta, a 2006-os Vanity Fair Oscar-partin viszont egy huszasévekbeli hollywoodi díva hullámos frizurájával tündökölt. Ön szerint melyik áll neki a legjobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek