OFFLINE

Furanevű fehérneműk Stella McCartneytól

2008. január 29., kedd 17:21

 

Az angol tervezőnő tovább építi a birodalmát: az adidasos együttműködés után februárban a boltokba kerül első fehérnemű-kollekciója. Stella McCartney az új-zélandi Bendon céggel való működik együtt, amely mellesleg a modell Elle Macpherson nevével fémjelzett fehérneműket is gyártja. A visszafogottan nőies, főként selyem-, zsorzsett- és pamutfehérneműk furcsa neveket viselnek, mint például "Daisy Dreaming", "Coco Blushing", "Eve Giggling" vagy "Iris Sleeping". A kollekció a '40-es éveket idéző melltartókat, kombinékat, tangákat és csipkebugyikat is tartalmaz. Emellett kapható lesz a hét minden napjára egy-egy bugyit tartalmazó csomag, amelynek a tagjai más-más virágmintás hímzéssel készültek. Persze McCartney nem kínálja a portékáit olcsón, a kombinékat 45 és 325 dollár (7800-57000 forint) közötti áron árulja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.29 20:46:17Mdmoiselle

  Áttetsző neglizsék, áttetsző, 30 kg-os lányoknak, aranyáron.. még mindig az anorexia a trend.. Szomorú.

 • 2008.01.29 20:51:20amélie

  szerintem ez nem trend.... én is voltam "trendi" 45 kilós, a kutyának sem kellettem..... most kevésbé trendi 56 kiló vagyok, eltelt 10 év, és folyamatosan jönnek a visszajelzések, hogy most vagyok jó... nincs az a pasi, aki kilógó bordákat és szúrós segget akar fogdosni, vagy akár nézegetni neglizsében.

 • 2008.01.29 21:30:06pandilla

  mégis csontvázakon mutatják be ezeket a fehérneműket..a farmeres lánytól rosszul vagyok...adjanak neki szalonnát meg kenyeret!

 • 2008.01.29 21:52:13ekrepe

  Azért ez már több mint hihetetlen, hogy minden témából sikerül kihoznotok, hogy fúj, anorexiások. Bezzeg ha valaki a hájas disznókat kezdené szidni, akkor a társaság fel lenne háborodva. Holott a hájas disznó is éppúgy sarkítás a molett nőkre, mint az anorexiás p.csa a vékonyakra. Kicsit unalmas már.

 • 2008.01.29 22:04:18moj

  ekrepe,egyetértek..

  másrészt meg sztem fehérneműt ne mutassanak be olyan nőn,akin röcög a háj és gurul a narancsbőr.

  félre ne értsetek,én sem vagyok egy gebe,168 centihez 52 kilo,ami tök normális,de nem örülnék,ha pl nekem kéne bugyit bemutatnom.

  egy modell legyen vékony,szép,sima bőrű és magas.

  a ruhák az ilyen testalkatú lányokon mutatnak a legjobban és csűrheti-csavarhatja ki ahogy akarja,ez tény.

 • 2008.01.29 22:07:43moj

  jaa,harmadrészt:)

  jópár olyan lányt ismerek,aki tömi magát "szalonnával-kenyérrel",és nem hízik,ez van,180 centi és 55 kilo.

  lehet,h ugyanúgy nem esik neki jól a csontvázozás,anorexiával való dobálózás mint egy telt nőnek a disznózás meg dagadtozás.

  genetika,emberek,genetika...

  na jöhet a kövezés:):)

 • 2008.01.29 22:18:14ekrepe

  A csontvázazás meg anorexiázás még hagyján, de ami a legidegesítőbb, az a "mindegy, ezek úgyse kellenek a pasiknak", "nincs bennük semmi szép", stb. Szóval igazából megy az alázás rendesen, ami fordított irányban nem igazán jellemző. Szép dolog...

  Arról nem is beszélve, hogy bizony sok sovány lány lehetne több kiló lenni, ahogy moj is írta, de nem megy neki. Szóval a nagy anorex köpködésben néha invertáljátok az egészet, és gondoljátok végig, nektek jól esne-e fordított esetben.

 • 2008.01.29 23:04:17petrezselyem0001

  Amúgy a jobb felső képen olyan,mintha a lány átlátszó lenne :)

  Mellesleg egyetértek moj-jal és ekrepével, annak ellenére,hogy nem vagyok vékony, de már nekem is sok,hogy minden téma ide vezet,hogy fúj vékonyak, fúj dagadtak, lépjünk ezen túl,nem csak a kilóink vagyunk, hanem nagyon sok minden más is... Nem ez a legfontosabb dolog, annyi minden más lényeges van még egy emberben, ha méltósággal tud létezni, akkor teljesen mindegy, hány kiló.

 • 2008.01.29 23:43:18amélie

  unalmas, nem unalmas, nekem a két alsó lány akkor is egészségtelenül sovány, ha esetleg ez nem tetszik nektek. és ha már sarkításról és "köpöködésről" beszélünk, senki nem kérte, hogy duci lányok legyenek fehérneműmodellek, viszont ajánlom figyelmetekbe pl. salma hayeket, aki nem magas és nem vékony, vagy a miracle fehérneműkat. modelljeit: na, ők nőies nők. és ha már itt tartunk: Elle Macpherson sem egy anorexiás tipus, hanem gyönyörű. az itten szereplő lányok viszont soványak. passz...ennyiről volt szó, nem többről.

 • 2008.01.30 00:02:12ekrepe

  amélie:  Én nem az ízlésedet bíráltam, hanem ezt a mondatodat:  nincs az a pasi, aki kilógó bordákat és szúrós segget akar fogdosni, vagy akár nézegetni neglizsében.  Megalázó, kirekesztő. Nem így van. Vannak pasik, akiknek meg pont ez tetszik. Mint ahogy olyanok is vannak, akik 120 kiló alatt nem tárgyalnak egy nővel. És ez nagy szerencse, mindenki megtalálhatja így a maga párját.

 • 2008.01.30 00:44:16moj

  amélie,sztem ha abban a pózban húzod fel a gatyád,mint a bal alsó csaj,neked is kilóg a bordád..:)  egyébként meg innentől ízlések és pofonok,sztem salma hayek pl egy duci kis alacsony nő,aki általában szarrá van retusálva minden fotón és ezért látszik olyan húde klassz nőnek.ettől függetlenül persze szép nő,nyilván van olyan termék,amit vele lehet frankón eladni (de tuti nem egy átlátszó kis bugyit).  nem a véleményedet akarom megváltoztatni,elhiheted,

  egyszerűen csak azt írtam le,h szerintem _gonosz_ dolog ilyen szinten lecikizni a vékony lányokat-ugyanúgy, ahogy a túlsúlyosakat is. • 2008.01.30 08:31:47Mdmoiselle

  Na, úgy látom sikerült mindenkinek leszűrni a lényeget!! Itt nem a vékonyak cikizéséről van szó, könyörgöm! Miért kell azonnal mindenkinek magára venni mindent? AZ TÉNY, hogy SOVÁNY nőkön mutatják be ezeket a fehérneműket, és tuti, hogy teltebbeken jobban mutatna. Ettől még ne érezze sértve magát senki.

 • 2008.01.30 09:50:57ekrepe

  Igen, ízlések és pofonok, szerintem meg teltebbeken nem mutatna jól. A cikizésre szóltunk be, vedd már észre.

 • 2008.01.30 09:53:30Szonya

  egyik "kedves" barátnőm enyhén molett, hogy finoman fogalmazzak, de engem ez soha nem érdekelt, nem ez a lényeg. Ő előszeretettel gebézett le engem, de voltam már csotrogány is (184 centimhez vagyok 65 kiló, és az istennek nem tudok hízni, ez van). Egyszer szó nélkül otthagytam, már mikor nagyon meguntam, erre utánamszólt, hogy én miért nem nevezem őt akkor kövér disznónak. Mégis miért? Nem fogok lesüllyedni az ő szintjére. A nők mindig azt cikizik a másikban amivel nem elégedettek saját magukon.

  Engem az irritál, hogy ne keverjük már a modelleket és a hétköznapi nőket. A modellek többsége koplal és drogozik, az utcán rohangáló vékony nők pedig nem attól vékonyak, mert éheztetik magukat. Én pl. ezt örököltem, ennyi.

 • 2008.01.30 10:18:31moj

  szonya,totál egyetértek,csak egy valamivel nem:

  egyáltalán nem igaz,h a modellek többsége koplal meg drogozik.

  a modellek többsége tök normális lány,azzal a különbséggel, hogy abból él,h vékony és magas-nagy részük ugyanúgy ezt örökölte,mint te.

  az,h 'ne keverjük össze a modelleket meg a hétköznapi nőket' olyan,mintha a modellek valami ufók lennének.

 • 2008.01.30 11:27:13Bedekó

  "A nők mindig azt cikizik a másikban amivel nem elégedettek saját magukon."  Ez így van. A kollégák mindig etetni akarnak a munkahelyen, mert biztos "nem eszek rendesen". Aztán, amikor a vállalati vacsoránál meglátják, hogy egy komplett menüt képes vagyok megenni, akkor meg megy a "te szerencsés alkat vagy" duma.  Pedig csak buták. Képesek egész nap koplalni, hogy este megegyenek egy tábla csokit.

  Vagy fogyókúráznak egy hétig, aztán telefalják magukat süteménnyel, és csodálkoznak, hogy túlsúlyosak. Ahelyett, hogy csak egyszerűen normálisan ennének.

  Aztán meg megy a gebézés, meg anorexiázás. Csakhogy ne kelljen tükörbe nézniük.

  Én soha életemben nem fogyókúráztam, pedig hízásra hajlamos vagyok. Mégsem hízok el.  Mindig azt mondom, hogy önuralom.

 • 2008.01.30 11:31:00ekrepe

  Ugyan, édes komámasszony,

  Miért kend olyan sovány asszony,

  Hogy tudott így elfogyni?

  Lám, én milyen kövér vagyok,

  Mint a háj, úgy elolvadok ebben a nagy melegben.  Ugyan, édes komámasszony,

  Miért kend olyan kövér asszony,

  Hogy tudott így meghízni?

  Lám, én milyen sovány vagyok,

  Mint a kóró, elszáradok ebben a nagy melegben.  Ennyit tudok hozzászólni :-)(Régi magyar népdal.)

 • 2008.01.30 12:16:41Bedekó

  Ez tetszik!

 • 2008.01.30 12:55:06Szonya

  moj, igazad van, belátom. Utólag már én is elgondolkodtam, hogy talán nem fogalmaztam valami jól. Mea culpa...

  A másik kedvenc "a férfiak nem szeretik a sovány nőket, meg ha nincs mit fogni egy nőn, stb..." Dehogynem... Egy iskolai barátnőm volt nagyon vékony, de nagyon szép arccal, és ragadtak rá a pasik. Kinek a pap, kinek a papné ugyebár...

  Nem tudom, én is tetszeni akarok az ellenkező nemnek, mint minden nő (ez a vérünkben van), de hogy az alapján ítéljen meg engem valaki, hogy mennyire tetszem a férfiaknak, azt kicsit túlzásnak tartom. Nem vagyok feminista, csak ne az határozza meg a társadalmi értékemet, hogy a férfiak hány pontosnak ítélnek meg (egyik kollégám 10 fokú skálán méri a nőket, innen a hasonlat -tök dedós, de hiába szóltam már neki ezerszer).

  Remélem nem szállt el nagyon az agyam :)

 • 2008.01.30 20:26:39heart-shaped.box

  10 fokú skálán? hajjaj... hát ez 13 éves kor felett igen szánalmas :)

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta