Szavazzon! Mennyire szép Julianne Moore?

A fenti képen Julianne Moore látható, amint Párizsban társasági életet él egy hideg januári hétfő este. Ha már ilyen ügyesen lefényképezték nekünk őt, akkor kihasználjuk az alkalmat arra is, hogy megmutassuk önnek, micsoda gyönyönyörű nyaklánc tartozik ezekhez a fülbevalókhoz, továbbá szavazás formájában megkérjük olvasóinkat, értékeljék, mindent összevéve mennyire szép az Oscar-díjra négyszeresen jelölt művésznő. Mindezt csakis a hajtás után természetesen.

Ez a fotó egyrészt azért olyan megkapó, mert ugyanaz a smaragdzöld köszön vissza az egymáshoz passzoló nyakláncon és fülbevalókon, mint ami az isteni Julianne Moore szemeiben is vibrál, másrészt pedig valószínűleg azért, mert a hölgy a fényképezkedő sztároktól szokatlan módon nem mosolyog.

Szeretnénk, ha miheztartás végett ezt a képet mindenki jól megnézné (legfőképpen jelenlegi és leendő "dívák"), ezért ide tettünk belőle egy még nagyobb és még jobban tanulmányozható verziót.

Azt is szeretnénk továbbá, ha megtudnánk, olvasóink hogyan értékelik Julianne Moore megjelenését, a nyilvánvaló botoxot és egyéb beavatkozásokat is beleszámítva. Kíváncsiak vagyunk szubjektív értékítéletükre, ezért arra kérnénk mindenkit, hogy az alábbi szavazógép segítségével értékelje 10-es skálán a színésznő szépségét.

 

 

Tény, hogy valamiért elfogultak vagyunk, de az is, hogy Julianne Moore 47 éves.

Oszd meg másokkal is!
Mustra