OFFLINE

Gruzzwe: "szörnyűséges" új, magyar pólók

2008. január 24., csütörtök 16:50

Ők mondják magukról: "A gruzzwe egy budapesti designer pólómárka, amit egy fiatal kreatív csapat épít. Globális vízióink vannak és hatalmas szerető szívünk. Szeretünk fura kis ufókat, és mindenféle gép-lényeket rajzolni, mert viccesek, barátságosak, furák és ijesztőek, ezért szívesen szerepeltetjük őket a nyomatainkon. Szeretünk testhez simúló, elegánsan laza pólókat viselni, ezért kialakítottuk saját szabásunkat. Szeretjük a Földet, ezért a közelben gyártunk. Szeretjük a sokszínű, puha 100%-os pamut anyagokat, ezért előmosattuk őket, hogy a pólóink örökre ilyenek és ekkorák maradjanak!" Hogy mi mit mondunk róluk, az a hajtás után derül ki.

Nem titkoljuk: a gruzzwe, mint minden, ami fiatal, eredeti, bejön nekünk. Még inkább, ha az illető "a mi kutyánk kölyke", ahogy mondani szokás. Ez esetben ráadásul azt is könnyebben elnézzük neki, ha 4500-6000 Ft-ot kér el egy pólóért, a gruzzwe-termékek pedig ennyibe kerülnek.

Azt nem lehet mondani, hogy Budapest üzleteit rögtön beterítették volna a trikóikkal, ugyanis csak az Alteregóban, a Boltban és a Poster Urban Outfitben kaphatók, plusz a neten lehet rendelni tőlük, vagy a következő WAMP-ra kell ellátogatni értük. Itt egyébként az eddiginél szélesebb szín- és mintaválasztékkal fognak jelentkezni, sőt, kaphatóak lesznek már az első varott gruzzwe-szörnyecskék is, hogy ne csak belebújni, hanem hozzábújni is lehessen ezentúl.

Hogy önök mit szólnak az egészhez, az pedig akkor derül ki, ha megírják nekünk a kommentekben.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.25 00:24:20kicsidorka

  nekem nagyon tetszenek!!!

 • 2008.01.25 11:06:39Gladia Delmarre

  Nekem is tetszenek. Mondjuk, én eleve szeretem a képes/motívumos pólókat (nem a feliratost!!). Az ilyen nyomi figurákat főleg!És ha még jó minőség is, az külön piros pont!De mit jelent az, h "Szeretjük a Földet, ezért a közelben gyártunk."? Azaz nem Kínában? Vagy utazó konténerben?

 • 2008.01.25 13:35:34trollkotze

  Tényleg jók, de készít(tet)hetne valami normális weboldalt, mert ez a mostani nagyon idegesítő.

 • 2008.07.21 20:48:16erdőjáró

  Én először a PXR progresszív banda tagjain láttam Gruzzwe pólókat.

  Megtetszettek, be is szereztem egy lilát, visszafogottabb mintával, és az első benyomásom nagyon pozitív. A mintákról lehet vitatkozni, de a póló anyaga az tényleg nagyon kényelmes, baromi jó hordani.

  Ajánlom!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta