OFFLINE

Az új Levi’s kollekció is baglyos-erdős ecóban utazik

2008. január 23., szerda 07:35

Ahogy már pár brandnél a 2007 őszi-téli kollekcióban (pl. Women’ Secret, Bershka) tapasztaltuk, nagyon divatosak lettek az erdő-mező motívumok. Hogy ennek a környezet kizsákmányolása miatt érzett lelkiismeret-furdallás vagy valami más-e az oka, azt nem tudjuk, mindenesetre a Levi’s is ráébredt a bagoly szépségére. Ezért az ő új „Eco” elnevezésű kollekcióján póznán ülő madarak, baglyok és „More trees please” csatakiáltások szerepelnek (lásd galéria).
Klikk!
 

Nadrágban továbbra is az egyenes szárú (enyhe-és középkoptatott) megy, felsőrészben viszont döbbenetes ötletességet és stílusgazdagságot találtunk a legújabb katalógusban (lásd galéria), főleg ha a béna nyomatoktól eltekintünk, amiktől valahogy még mindig nem tudnak megszabadulni. Van graffitis vonal, grafikus művészek munkái, oversize méretek, oldalt megkötős nőies darabok, izgalmas szabások és így tovább.  
Önöknek hogy tetszik?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta