Tavaszi táskatrend: nőiesség, rózsák, otthonka, kecskebőr

Úgy tűnik, a tavasz szerencsére visszacsempészi a divatba a finom nőiességet, bár ez az irány egy ideje már megfigyelhető, és most nemcsak a ruhákon, de a táskákon is. Itt van például rögtön ez a Prada táska, amire ha bárki azt mondja, hogy nem tetszik neki, úgysem hiszem el, és azt kell gondoljam, csak az irigység beszél belőle. Ezek a fehér bőrtáskák finomak, puhák, légiesen nőiesek, már attól tavasz lesz, ha az ember rájuk néz. Na, ennyit az ömlengésből, jöjjenek a rideg tények: a táska két méretben készül, a kisebb 2290, a nagyobb 2490 dollárba, azaz mintegy 450 000 forintba kerül. Ráadásul csak limitált mennyiség kerül a boltokba, és előjegyzést sem fogadnak el rá.

 


Aki ezt tavaszi befektetésnek sokallja, az vígasztalódhat egy Jimmy Choo vászontáskával. Ez is az előbbi fehér alapon, fekete női mintás, visszafogottságra hajaz, bár egy kicsit kevésbé művészlelkű kivitelben. Ráadásul ez inkább egy nagy szatyor, amit mellesleg 975 dollárért kínálnak (176 ezer forintért).



Bár a rózsa is abszolút tavaszt idéz, nem nagyon tudjuk, mi történhetett Valentinoéknál, mikor ez a rózsafodrokkal fedett táska megszületett, mert az hagyján, hogy pink, meg rózsa, meg minden, de hozzá ez a fekete lakk-csík, mindent üt. Csak hatvan év fölöttieknek tudjuk elképzelni, de nekik is csak tavaszi temetőtakarításhoz, bár kicsivel többért, mint az éves átlagnyugdíj (1950 dollár, vagyis 351 ezer forint).



A végére pedig egy Balanciaga táska, ami nagy virágos mintája miatt valódi tavaszi darab, bár leginkább a formája megkapó. Igaz kicsit olyan, mintha egy otthonkával kombinálták volna  a fehér kecskebőrt, de minél tovább nézem, annál inkább tetszik. Ára 1325 dollár, vagyis 239 ezer forint.


Oszd meg másokkal is!
Mustra