OFFLINE

A frizura-, smink- és illatdivat 2008-ban

2008. január 22., kedd 15:49

Megkérdeztünk egy fodrász -egy smink -és egy illatszakértőt, mire készüljünk 2008-ban. Idén szinte minden területen a természetes lesz a divat, így tetszelgés céljából érdemes a hidrogénszínű frizurát már most valami természetesebbre cserélni, kidobni a szájkontúrceruzát és megtalálni a saját bőrünkhöz leginkább illeszkedő illatot.
 
Frizurában a hatvanas évek, az úgynevezett bob és az indie zenei irányzat, női frizurában a kleopátra és a Twiggy-féle rövidhaj lesz a menő. Sminkben az elegáns, visszafogott megjelenés, a csontok árnyékolása, illatban a legintenzívebb gasztro-illatok (tutti-frutti és vattacukor) mennek majd. Pedig itt is azt kellene megtalálni, ami a saját bőrünkhöz leginkább illik. És önök szerint?

 

KOMMENTEK

 • 2008.01.23 11:49:01leg

  Pink sugar, Acqolina, még decemberben vettem, mindjárt elfogy. Ajánlom mindenkinek, azóta nemeszem édességet, annyira telít:-)))

 • 2008.01.23 14:01:49fashion victim

  Én egyszer magamra fújtam egy parfümériában, mert annyira tetszett...Basszus nekem nagyon büdös, erős vattacukor szaga van.

  Nálam most Marc Jacobs Daisy parfümje jön be. Nem tudom nálunk mikortól lehet majd kapni, de remélem egy darabig nem és egy darabig egyedi leszek vele. :)

 • 2008.01.24 09:59:07leg

  Hahó, az milyen? Édes, mintha sütisütésből jönnék? Mert akkor must have:-)

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta