OFFLINE

Valentino jövő héten elbúcsúzik

2008. január 20., vasárnap 15:05


Ahogy azt korábban is jeleztük, az olasz divattervező, aki tavaly nyáron ünnepelte divatháza 45. évfordulóját, visszavonul. Valentino ruhakölteményeit egy utolsó alkalommal még megcsodálhatja a közönség a jövő szerdai párizsi divatbemutatón. A divattervező azt mondta, hogy pályájának csúcsán akarja abbahagyni, bár nem hagy fel teljesen a tervezéssel: a Female First szerint operák és balettelőadások számára fog jelemzeket alkotni. A Valentino divatház női kollekciójának vezetését Alessandra Facchinetti (ex-Gucci tervező) veszi át, a férfi kollekcióét pedig az ex-pradás Feruccio Pozzoni. A január 23-i Valentino-bemutató látványosnak ígérkezik, a Vogue szerint különlegesen sok estélyit vonultat majd fel a divattervező. (Kép: AFP)

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta