A nap kedvence: L'Occitane vs hajzsír+sonka

Igazából nem vagyok oda a gyógy-, meg bio kozmetikai dolgokért, de samponkeresési elkeseredettségem végül csak behajtott a L’Occitane amúgy méregdrága üzletébe. Mint arról már itt a blogon megemlékeztem, a Clinique kivonta a forgalomból kedvenc samponomat, és hiába próbálkoztam másfélékkel a zsír ellen, sajnos nem segített. Vettem példéul Vichyt, de attól olyan volt a hajam, mint a fűrészpor.



A L’Occitane-ban állították, hogy az ő levendulás samponuk majd megoldja  a problémámat, persze, gondoltam, 6500 forintos sampont én is ajánlgatnék. De azért megvettem, és vele együtt még egy úgy nevezett „anti-víz” krémet is, mert mint megtudtam (mármint mondták a boltban), a lábat nem feltétlénül cellulitisz elleni krémmel kell kenni, sokszor a víztelenítés hatásosabb.

 

Én a terhesség alatt kialakult sonkáimat akartam kicsit formálni, így hát ezt a krémet is hazahoztam, bár 10 000 forintot azért sokalltam érte. Mert ha még az arcomra kenném, de nem, a lábamra. Mindenesetre otthon pepecseltm egy jót, és ki kell jelentenem, hogy az L’Occitane termékei jók.

A lábkrémért - amit persze az egész testre lehet használni, - egyszerűen odavagyok. Tényleg simává, szépé tette a combot, viszont még úgy is elfogyott 3 hét alatt, hogy csak a lábamra használtam, és így meglehetősen drága. A sampon viszont előzetes becsléseim alapján elég vagy fél évig, így nem sok érte a 6500 Ft. Finom az illata, valóban gátolja a zsírosodást, viszont továbbra sem szeretem annyira, mint a régi samponomat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek