OFFLINE

Legyen ön is Reese Witherspoon vagy Angelina Jolie!

2008. január 14., hétfő 14:40Mindig is kíváncsi volt arra, hogy néz ki egy merőben eltérő hajviselettel? Esetleg új frizuráját a hírességek fejéről lopja, aztán amikor készen van a fodrász, hányingert kap az eredménytől? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, értékelni fogja azt a szórakoztató alkalmazást, aminek Hairmixer a neve.

 

Használata egyszerű: töltse fel saját portréfotóját (jobban jár, ha olyat választ, amiben nem lóg a haja az arcába), válasszon ki egy hírességet a Hairmixer adatbázisából és nézze meg, milyen lenne, ha például Britney, Brad Pitt vagy Paris Hilton haját viselné a fején. Sőt, azt is kipróbálhatja, milyen lenne a celeb fején az Ön haja.

Az már a járulékos mulatságok sorába tartozik, hogy megfelelő celebfotó-választás esetén láthatja saját magát hatalmas szilikonmellekkel. Hajrá!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2008.01.14 20:13:00nafretiti

    Tetszik :)

  • 2008.01.15 10:19:09Tpancs

    a lánynak az eredeti képen jóval magasabb homloka van, mint amilyet végül a montázsba beillesztettek. teljesen más az arca alacsonyabb homlokkal. szóval ez nem sikerült vmi jól.

  • 2008.01.15 18:44:05nafretiti

    Vannak hiányosságai a programnak,de nekem sikerült párat majdnem tökéletesen passzolósra illeszteni és kiderül 1-2 dolog ami eddig kérdéses volt számomra :)

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta