OFFLINE

Tessék, itt a vadi új, hímzett Air Jordan

2008. január 12., szombat 10:04

"Ellenállhatatlan." "Nekem is nagyon tetszik. A fehér részek lehetnének neonzöldek, de így is szép." "Nekem sokkal jobban tetszik, mint nektek mind." "Áh, ez szar. Az enyém még rendes Chicago Bulls/Mafc-pirosfekete, hasítottbőr hatású felsőrésszel." Szerkesztőségünkben összecsaptak az indulatok a fenti cipő láttán, reméljük, a kommentekbe is hasonlóan karakteres vélemények érkeznek majd.

A legendás Nike Air Jordan cipőnek ez egyébként egészen pontosan a huszonharmadszorra frissített verziója, amit a képen a kosárlabda übersztárja bizalomgerjesztő mosollyal mintha átnyújtani készülne a nézőnek. Túl sokat egyelőre még nem lehet tudni róla, mindenesetre az enyhén retro-hangulatú dizájnnal ez a cipő teljes mellszélességgel viszi tovább a következő szezon sportruházati trendjét.

Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra is, hogy míg annak idején ezt a cipőt effektíve kosárlabdázáshoz készítették és ajánlották, a fenti képpel kezdődő kampány vizuálisan semmilyen szinten nem utal már a sportra. Michael Jordan az átizzadt mezt öltönyre cserélte, és ahelyett, hogy széttett lábakkal repülne a levegőben, inkább csak elegánsan megvételre kínál egy terméket. Ő már nem mint sportoló, hanem csak általában mint celeb szerepel ezen a képen, ami egyértelműen jelzi azt is, hogy senki nem gondolja többé komolyan, hogy valaki ezt a cipőt azért venné meg vagy fel, hogy aztán a parkban a betonpályán szétrúgassa a kosaras haverokkal.

Változnak az idők, kedves olvasóink.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.12 10:33:52meiklokje

  a sportos és az elegáns megfelelő ötvözése megint nem jött össze

 • 2008.01.12 11:01:56DKone

  Business zerelesben dolgozom, es amikor terhes voltam, akkor raszoktam a nadragkosztum es sportcipo osszeallitasra. Persze megfelelo nadragkosztum, nem a noies, hanem a laza sportos verzio + fekete sportcipo, szinben passzolo. Akkor nem szolhatott senki egy szot sem, terhes noknek tilos a magas sarok.

  Es azota is tart a dolog, es szerintem nem gaz, sooooooot, jol tud kinezni.

  Van most pl. a Converse-nek egy fekete, Swarowski kristalyokkal diszitett modellje, az is nagyon jo tud lenni. Persze egy klasszikusabb kosztumhoz, vagy szoknyas kosztumhoz nem elkepzelheto, de amikor utazom sokat, vagy nagyon maszkalos napom van, en bizony akar tetszik, akar nem osszerakom business szerkot a sport cipovel.

 • 2008.01.12 12:45:05helviti

  Ronda.

 • 2008.01.12 12:53:59graveland

  kosarasként állítom, h nincs ennél rondább kosárcipő,pedig akar pár bányarém

 • 2008.01.12 13:07:59Louuu

  Színtelen, szagtalan (nem használat után).

 • 2008.01.12 22:28:46kobraember

  Mamusz.

 • 2008.01.14 15:38:18Daniel David

  "hogy aztán a parkban a betonpályán szétrúgassa a kosaras haverokkal."  Ööööö, az a foci, ahol szétrúgják :D  A cipő pedig érdekes. Élőben, vagy jobb minőségű képen is megnézném, így kicsit fura a nagyim otthonkájára emlékeztető mintázattal, de nem olyan rossz.

 • 2008.01.16 14:18:14Verbalis Inkontinencia

  Nemszép, nem kell.

 • 2008.01.16 16:10:57sys

  broáf. ha ingyen adnák, se. MJ pedig sztem egyáltalán nem úgy néz ki ezen a képen, mint egy sztár, hanem mint egy jólöltözött cipőbolti eladó. sajnos.

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta