OFFLINE

Tavasszal ismét Penélope Cruz tervez a Mangónak

2008. január 10., csütörtök 10:28

Mint ahogy mi is megemlékeztünk róla, 2007 őszén Penélope Cruz és húga, Mónica 25 darabos őszi-téli kollekciót tervezett a Mangónak. Nem lesz ez másképp idén tavasszal sem, az együttműködés ugyanis folytatódik. Londonban összesen három nap alatt már el is készítették a 2008 tavasz-nyári kampány képeit. Merthogy a testvérpár továbbra is a brand arca marad.

 

A nemes feladattal a Mango két sztárfotóst, Mert and Marcus-t bízta meg, akik egyebek mellett olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint Louis Vuitton, Giorgio Armani vagy Miu Miu, olvasható a Mango honlapján. A spanyol brand a duplázást a testvérpár előző szezonban aratott osztatlan sikerével indokolja. Monica és Penélope Cruz állítólag már javában tervezik az új, tavaszi-nyári modelleket. A Mango korábbi duplázója Milla Jovovich volt, de valahogy az ő kreációi nem szóltak ekkorát.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.10 11:04:49helviti

  Jajdejó, majd jól nem veszek semmit most sem a Mangóban, mint ahogy eddig is tettem. Mondjuk a Mangóval nincs nagy bajom, inkább azt nem értem, mitől olyan szuper ez a Penélope Cruz, hogy ennyire futtatják mindenhol.

 • 2008.01.10 11:19:23E.

  az a derékvillantós piros sztreccspóló a minifarmerral kissé röltexgizis, nem?

 • 2008.01.10 12:00:26heart-shaped.box

  nekem vannak olyan dolgok, amelyek tetszenek a mangoban, csak az a bajom, hogy rémes a minősége... ritkán van olyan, amit nem kell visszavinnem előbb-utóbb :( ezért már egyre kevesebbet megyek hozzájuk. most karácsony után vettem egy hatalmas lakk táskát, ami nagyon jól nézett ki, az ára is jó volt (a leárazás miatt), és két napig bírta, azután szétszakadt, és a zipzárja is szétjött :( mintha hozzá is lennének szokva, mert egy perc alatt visszaadták a pénzem, meg sem próbáltak rábeszélni, hogy vásároljam le...

 • 2008.01.11 13:03:19meiklokje

  most nem azért de nekem furcsa hogy egy színésznő egyből kapos kollekciót tervez. sztem tuti nem ők tervezik,vagy legalábbis jól át lesz javítva,amit kitalálnak.

 • 2008.01.12 12:47:00trillian_m

  teljesen átlagos testalkatú nőként elég szarul érint, hogy még a legnagyobb méretekbe sem férek bele a mango/zara és egyéb ruhákba. marad a c and a. és néha a promod 4-es méret, ha még van belőle, mert az fogy el leghamarabb - talán mert mások is így járnak....

  szerintetek normális ez így?

 • 2008.01.12 13:18:19Nekroteka

  Az tény h a Mango stb. boltokban azoknak tervezik/azoknak állnak tényleg jól a cucok akik ilyen 30 kilós agyonfogyózott/agyonszolizott libák... :S

  Engem inkább az zavar, hogy a legtöbb felsőt úgy tervezik, mintha a viselőjének nem lenne melle, vagy max akkora mint egy borsószem.

  Nincsenek ZS-kosaras melleim, de eléggé irritál, hogy egy átlag felsőben úgy érzem mintha ilyen aránytalan vékony alkatú de plasztikmellű izé lennék :S

 • 2008.01.12 16:32:20trillian_m

  ez most kicsit megnyugtatott - nekem is B kosárral melltájon van a legtöbb problémám ezekkel a cuccokkal.

 • 2008.01.13 08:37:00Brizsitt

  Szerintem is botrányos a mango minősége. Annyira furcsa anyagokkal dolgoznak, hogy az elképesztő, vagy szöszöl a pulcsi, vagy szúr, de semmiképp sem bőrbarát. Egyébként én is max a promodban és max a h&m-ben érzem magam normális nőnek vásárlás közben, mindenhol máshol az az érzésem, hogy az lenne a jó, ha előldeszkahátulléc típus lennék...De azért érdekes, hogy épp a francia promod nyomat normális méretű cuccokat, az ember azt hinné, hogy a spanyol cégeknél kisebb a kereslet a kicsi cuccokra. Na, mindegy sztereotípiák.

 • 2008.01.13 11:37:48megadeth1

  Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal: néhány év alatt irtózatosan silánnyá vált a Mango cuccok minősége...vettem egy hosszú ujjú pólót, 5-6 alkalommal hordtam eddig és az oldala, az ujja tiszta bolyhos, noppos lett. Pedig nem feszült, nem dörzsölődött össze extrém módon. Mikor főiskolás voltam, még minőséginek számított. A Cruz-lányok meg, gondolom, azért olyan sikeresek, mert spanyolok, plusz mocskosul hasonlítanak egymásra. A divathoz meg nincs sok közük...

 • 2008.01.13 12:06:44arwen

  Szerintem a Mango cuccok pont annyit érnek, amennyit leárazáskor kérnek értük. Nekem egyébként szerencsém lehet mert nincs velük problémám, mondjuk nagyon meg szoktam válogatni mit veszek, sokszor megtapogatom az anyagot, megnézem a címkét, ha valami nem tetszik, nem sajnálom otthagyni.

  Mondjuk így jobban belegondolva nem sok cuccot vettem ott az utóbbi időben, még leárazáskor sem.

 • 2008.01.14 13:57:36cukorborsófül (ex-mesterséges)

  mostanában én se veszek már ott semmit, így nem tudom megerősíteni, hogy hirtelen mekkorát esett a cuccok minősége. Pegid sajnálnám, mert régebben azért lehetett jó anyagokból, trendi szabású cuccokat találni, persze azért jól meg kellett nézni, hogy mit vesz az ember.

  Viszont az biztos, hogy mindig sokkal drágábban adják a cuccokat, annál, amennyit valójában érnek, de leárazásoknál érdemes volt betérni.

  Sajnálnám, ha most már nem így lenne, azért jó kis mentőötlet volt mindig oda betérni, hátha.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta