Önök kapták: ezek 2007. legbénább ajándékai

"Ez top 10es??? Ettől megtörtem teljesen!" - írta Péter nevű olvasónk karácsony másnapján megjelent Nem tetszik az ajándéka? Küldje be! posztunkra küldött válaszemailjében. Ide a poszt tetejére a csatolt képből csak egy részletet illesztettünk be, a két győztes pályaműről kapott fotók a hajtás után láthatók. Eredményhirdetés vicces-siralmas képekkel!


Általánosságban elmondhatjuk, hogy a velvetolvasókat megajándékozók valószínűleg szorgalmasan olvasgathatták karácsonyi tippeket adó decemberi cikkeinket, hiszen a pályázatot meghirdető posztra érkezett válaszok túlnyomó többsége szinte csak pozitívumokat állapított meg. Önök közül majdnem mindenki örült mindennek, amit kapott karácsonyra. De csak majdnem mindenki. Két győztes hirdetünk most, akik ajándékai láttán a leginkább grimaszba facsarodott az arcunk.

Egyikük fent már említett olvasónk, Péter. Itt a jobb oldalon látható az ajándék, amit ő nyilván olyasvalakitől kaphatott, akinek nem volt még ideje arra, hogy kiismerje jobb sorsra érdemes olvasónk ízlését.

Az ölelkező párt ábrázoló szobor mellé a posztindító soron kívül nem kaptunk további magyarázatot, viszont a beküldött fotó mindenképpen különdíjat érdemel azért, hogy Péter az eredeti posztot is belekomponálta a kép hátterébe. Gratulálunk neki!

Holtversenyben mellette a kedvencünk a szánalmassági különdíjas Mrs. Bean. A meglepő csavarral záruló sztori úgy kezdődik, hogy olvasónk egy szép dobozt kap valakitől karácsonyra ajándékba.

A doboz itt a bal oldalon látható. Mrs Bean a teljes történetet így meséli el emailjében:

"Szuper karácsonyom volt és szép ajándékokat kaptam. De azért becsúszott egy "mókás" meglepetés is, mégpedig egy családi ismerős részéről.

Mellékelek két fotót az ajándékról. Igen, igen, egy hagyományos karácsonyi dobozka (ami ugyebár senkinek sem kell)... és most jön a meglepi... óh igen! Egy üres csokisdobozt kaptam! (A hátulján még az is olvasható, hogy a csokinak már elvileg lejárt a szavatossága... talán azért vették ki belőle.)
"

A Micimackó és a Fülesnek szánt mézescsupor történetéhez hasonló esetet egy további képpel tudjuk illusztrálni Mrs Bean jóvoltából, amelyen látszik a doboz alja is. Ezzel kívánunk boldog új évet elsősorban a két nyertes pályázónak, de természetesen valamennyi tejben-vajban-olvasónak is!


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek