OFFLINE

Önök kapták: ezek 2007. legbénább ajándékai

2008. január 9., szerda 14:32

"Ez top 10es??? Ettől megtörtem teljesen!" - írta Péter nevű olvasónk karácsony másnapján megjelent Nem tetszik az ajándéka? Küldje be! posztunkra küldött válaszemailjében. Ide a poszt tetejére a csatolt képből csak egy részletet illesztettünk be, a két győztes pályaműről kapott fotók a hajtás után láthatók. Eredményhirdetés vicces-siralmas képekkel!


Általánosságban elmondhatjuk, hogy a velvetolvasókat megajándékozók valószínűleg szorgalmasan olvasgathatták karácsonyi tippeket adó decemberi cikkeinket, hiszen a pályázatot meghirdető posztra érkezett válaszok túlnyomó többsége szinte csak pozitívumokat állapított meg. Önök közül majdnem mindenki örült mindennek, amit kapott karácsonyra. De csak majdnem mindenki. Két győztes hirdetünk most, akik ajándékai láttán a leginkább grimaszba facsarodott az arcunk.

Egyikük fent már említett olvasónk, Péter. Itt a jobb oldalon látható az ajándék, amit ő nyilván olyasvalakitől kaphatott, akinek nem volt még ideje arra, hogy kiismerje jobb sorsra érdemes olvasónk ízlését.

Az ölelkező párt ábrázoló szobor mellé a posztindító soron kívül nem kaptunk további magyarázatot, viszont a beküldött fotó mindenképpen különdíjat érdemel azért, hogy Péter az eredeti posztot is belekomponálta a kép hátterébe. Gratulálunk neki!

Holtversenyben mellette a kedvencünk a szánalmassági különdíjas Mrs. Bean. A meglepő csavarral záruló sztori úgy kezdődik, hogy olvasónk egy szép dobozt kap valakitől karácsonyra ajándékba.

A doboz itt a bal oldalon látható. Mrs Bean a teljes történetet így meséli el emailjében:

"Szuper karácsonyom volt és szép ajándékokat kaptam. De azért becsúszott egy "mókás" meglepetés is, mégpedig egy családi ismerős részéről.

Mellékelek két fotót az ajándékról. Igen, igen, egy hagyományos karácsonyi dobozka (ami ugyebár senkinek sem kell)... és most jön a meglepi... óh igen! Egy üres csokisdobozt kaptam! (A hátulján még az is olvasható, hogy a csokinak már elvileg lejárt a szavatossága... talán azért vették ki belőle.)
"

A Micimackó és a Fülesnek szánt mézescsupor történetéhez hasonló esetet egy további képpel tudjuk illusztrálni Mrs Bean jóvoltából, amelyen látszik a doboz alja is. Ezzel kívánunk boldog új évet elsősorban a két nyertes pályázónak, de természetesen valamennyi tejben-vajban-olvasónak is!


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.09 15:19:07Madmoazell

  Nincs se vicces, se siralmas kép se. Hmm?

 • 2008.01.09 15:19:44hanka1976

  Jobb oldalt hol ??? Bal oldalt hol ?

 • 2008.01.09 16:19:27ddevil

  Igen, a képekkel talán értékelhető lenne a poszt.

 • 2008.01.09 16:28:43Xmas

  Ez mind nagyon amatőr dolog...  Én karácsonyi ajándéknak megnyertem, hogy keresztanyám usb-s wifi hálózati csatlakozóját visszacserélhetem a Cora-ban usb-s pendrive-ra.

 • 2008.01.09 16:38:23TCM

  Ok, van, amikor az ember olyan dolgot kap, amit ne mtud hova tenni. De valahol ugye arról szól a dolog, hogy kaptál valamit és a másik legalább addig rád gondolt, amíg becsomagolta/kiválasztotta. Hogy ez a saját kamrájából vagy lomosládájából történt? Lehet, hogy csak erre futotta.

  Az ajándékfikázók úgy általánosságban szánalmasak. Következő Karácsonyra szívlapátot kaptok, jó?

 • 2008.01.09 17:18:52múvemáccsó

  ööööööööööööö

  képetképetképet!!!!!

 • 2008.01.09 17:57:17greencurse

  Én kisebb koromban kaptam szép nagy, gyönyörűen becsomagolt dobozt karácsonyra. Téptem szét, mint etióp gyerek a segélycsomagot, erre 5 db színes lufi volt az alján. Apa meg olyan jót nevetett rajtam. Azt hitte én is értékelem...

  Pár éve meg már megmondom mit kérek, vagy pénzt adnak, néha meg igazi meglepit, de azt többnyire el is találják.

  Egyébként szerintem biztosan van valami extra gáz ajándék is, csak a tulaja nem olvas velvetet.

 • 2008.01.09 19:42:08Starfckah

  a zokni is gáz ajándék nem?:D

 • 2008.01.09 20:12:53venuswoman

  KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!! :)

 • 2008.01.09 20:14:47nafretiti

  uhhh... ez a kiürült csokisdoboz tényleg nagyon gááááz!!!

 • 2008.01.09 20:28:07Nekroteka

  Én magával a csokisdobozzal vertem volna szét azt, akitől kapom... ^^

 • 2008.01.09 23:23:00celluxmag

  Madmoazell, venuswoman: hja, ha a cikket gyb jegyzi...a szokásos színvonal.

 • 2008.01.10 00:53:26gyb

  Kedves celluxmag! Továbbra sem láthatók a képek? Korábban valami probléma volt velük, Madmoazell és venuswoman ezért panaszkodtak, mert nem jelentek meg a szöveg mellett, de elvileg már egy jó ideje működniük kellene.  Persze ha láthatóak, csak nem tetszenek, azon sajnos nem tudunk segíteni, a képeket nem én "jegyzem", az olvasóktól kaptuk őket.

 • 2008.01.10 10:20:33felhasznalo

  Kedvenc karácsonyi ajándékom a nagyimtól (kb. 19-20 évesen): egy általa készített fürdőköntös (ami tök jó volt, és imádtam), plusz egy hatalmas csomag, szépen becsomagolva (de akkora, mint 3 lexikon egyben).

  Kicsomagolás után majdnem elbőgtem magam, egy nejlon, ami tele volt mindenféle márkájú, méretű és évjáratú (ez utóbbit csak gondolom, de már 3 éves koromban is láttam ezeket a nagyi sminkasztalának fiókjában) tamponnal.

  Egy életre elég lett volna, de higiénikusabbnak tartottam, ha a kukát bélelem ki velük...

 • 2008.01.10 13:50:38Tpancs

  én kaptam már zoknit többször is, és mindig jól jött (mert abból sosem elég), sőt, némelyik még aranyos-vicces is volt, erről mindig eszembe jut az, akitől kaptam! :) szerintem nem ciki.

 • 2008.01.10 14:18:07Verbalis Inkontinencia

  Én egy műszálas fürdőköpenyt kaptam. :-(((

 • 2008.01.10 17:37:46Reddha

  én kaptam a nagynénéméktől egy Palmolive csomagot,ami annyira nem lenne gáz,de a családba mindenki tudja,hogy ilyesmiket nem használok,mert nagyon érzékeny vagyok és csak Hydrophillel fürödhetek.Hátha legközelebb kevertetnek nekem a gyógyszertárba...:D

 • 2008.01.10 22:49:40cs1

  anyósomtól zoknit kaptam. csak egyszer használta, kimosta és összement... de rám biztosan jó lesz. Rossz meny lehettem 2007-ben, néhány évvel azelőtt még új zoknikat adott :) (megjegyzem azok anno kifejezetten jók voltak, melegek is voltak, jól is néztek ki) Férjem meg valami fura csomagocskát kapott tőle, benne egy hímzett terítőcskével, fehér gyertyával, valami haranggal és egy marcipánnal... na a marcipánon az anyósom is meglepődött... (lehet, hogy ki kellett volna bontania a csomagot mielőtt továbbadta?:))))) Na az finom volt. Ja, egy mosogatórongyot is kapott és egy giccses kisangyalt. Eltartott egy ideig amire feldolgoztam a dolgot :)  (komolyan... mit lehet kezdeni ezekkel a cuccokkal? Van 3db. giccses gipszangyalom (én kettőt kaptam), 3 sókerámia angyalom - amiből kettőt még tavaly kaptunk, egyet meg most, van egy ocsmány műanyag oltártakarószerű karácsonyi terítőm tavalyról... na meg egy pár alig használt zoknim :))))))  (mi még jól jártunk... a sógorom rózsaszín dobozos testápolót kapott:)))))

 • 2008.01.11 08:54:29Kicsi Mini

  Az én drágám kapott karácsonyra az anyukájától egy halálfejes pulóvert meg egy női pólót.Hogy milyen elgondolásból vesz ilyeneket egy 35 éves embernek?nem találtunk rá magyarázatot.Aztán végül arra jutottunk,hogy valószínűleg neki megtetszett,és ha már ő nem tudja hordani,akkor majd a legkisebb gyerekének jó lesz.

 • 2008.01.11 10:14:35boszor

  A család valamiért imád Ferrero Rocher-t és Rafaello-t adni karácsonyra. De valamiért nem képesek megjegyezni, hogy a mogyorósat utálom, a kókuszost viszont imádom, de ennek ellenére mindig nekem jut a mogyorós. Évek óta mondom anyukámnak, hogy világosítsa fel már erről a rokonságot.  Erre idén? Csoki, anyukámtól, mogyorós. Először majdnem elbőgtem magam, aztán a lehető legkedvesebben megmondtam, hogy az életben, soha többet nem akarok mogyoróst kapni, mert visszaküldöm.  (Aztán kicserélte a kamrában rejtőző, másnak szánt kókuszosra...:-)

 • 2008.01.12 12:39:10paperboy

  en nem ertem, hogy hogy lehet ezen bosszankodni. en nem eszem csokit, apamnak meg van vagy 5 Brut after shave-je, holott nem is hasznal ilyet. a nagyi azonban minden evben brut-ot es csokit hoz. de ettol meg szeretjuk es megköszönjük. es minden eltünik egy fiók melyen. nem kell ezen kiakadni.

 • 2008.01.14 17:03:54makkmarci

  a doboz az meg vicces, de a szoborral mi a problema?

  2 ferfit abrazol csak rosszul latom? vagy mi a baja?

 • 2008.01.14 20:18:26nafretiti

  A szobor egy nő-és egy férfi.. és giccses!Méghogy vicces egy kiürült csokisdoboz?!A fantáziatlanság vagy a nemtörődömség netovábbja..

 • 2008.01.14 20:56:43Nekroteka

  A szobor ízlés kérdése, a csokisdoboz meg bunkóság. Akkor már inkább semmi. Vagy SMS/netes képeslap.

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta