OFFLINE

Selyem dzseki, selyem nadrág: a H&M tavaszi darabjai

2008. január 8., kedd 07:26A H&M weboldalán található képgalériában árral együtt végignézhető a tavaszi kollekció összes darabja, sőt, a vállalat az általa legjobbnak ítélt darabokat is kiválasztotta. A fenti képen látható a kollekció top5-je: egy tunika, egy selyemnadrág, egy inkább műanyagnak tetsző, ám selyemdzsekinek nevezett kabát, valamint két szoknya.

Aki pedig a hivatalos szájton hozzáférhető információknál többre vágyik: a nitrolicious.com rendre összeszedi a H&M termékbemutatók legújabb darabjait. Blogjukon megtalálható azokról a természetes anyagokból készült újdonságokról, bikinikről, táskákról és földig érő ruhákról készült képgaléria, ami március-áprilisban érkezik a H&M boltokba.Aki pedig a lehető legaktuálisabb darabokra kíváncsi, nézze végig ugyanezen a blogon a január-februárban a boltokba kerülő darabokat, aztán kicsit irigykedjen is, mert például az alábbi cipőt a magyarországi H&M-boltokban nem láthatjuk. Vagy csak rosszul figyeltünk?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta