Ürügy nélkül: mikrobikini-poszt a télben

Kétségtelen, hogy nehezen találhatnánk jelenleg a bikininél kevésbé aktuális témát, de azért reméljük, lesz olyan olvasónk, akiket felüdít ez az apropó nélküli felvetés, amennyiben legalább egy pillanatra feledtetni tudja ezt a kivételesen kemény telet.

A szemérmetlenül szexi fürdőruhákra a mikrobikini szakkifejezést alkalmazzák azok, akik nap mint nap foglalkoznak ezzel az idők során egyre kevesebb anyag felhasználásával készülő ruhadarabbal. A tervezőknek szemlátomást más gondja sincs évek óta, mint hogy honnan lehet még lecsippenteni egy-egy fecnit a nudizmus határait súroló kétrészesekből. Hogy ezeket konkrétan úszás közben eszébe jut-e bárkinek is viselni, arra nem vennénk mérget, de esetleg a következő Cinetrip-buliba (január 12-én lesz a Rudas fürdőben) el lehet merészkedni egy ilyenben.

Aki kíváncsi a világ legkisebb, vizes felhasználásra szánt tangáira és melltartóira, az például itt nézzen körül, ahol a képen látható darab 76 dollárért szerezhető be (15 ezer forint körüli összeg).

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek