OFFLINE

Natalie Portman luxuscipői vegáknak

2008. január 5., szombat 18:56

2007-ben David Beckhamnek új parfümje lett, Fergie táskatervezésre adta a fejét, Kate Moss topshopos kollekciója kész hisztériát váltott ki, sőt, J-Lo-nak magyar cipőüzlete is nyílt az Aréna Plázában.

Amint arra számítani lehetett, a celebek által "tervezett" divattermékek sora az új évben sem törik majd meg. A 2008-as év első olyan híressége, aki hirtelen támadt formatervezési affinitással lepi meg rajongóit, Natalie Portman lesz.

Ő a Te Casan nevű, New York-i, fölöttébb exkluzív cipőmanufaktúrával vette fel a kapcsolatot, és rögtön egy igen szűk, de annál aktívabb csoportot vett célba: a vegákat. Maga Natalie Portman is tartózkodik az állattermékektől, így biztosra vehetjük, hogy az ő nevével fémjelzett luxustopánkákban sem lesz egy ficaknyi igazi bőr sem.

A kisszériás, számozott darabokból álló kollekció februárban fog megérkezni, de a cég már január 15-től felvesz rá előrendeléseket.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.06 11:39:07boszor

  Furcsa, még néhány éve attól volt minőségi egy cipő, hogy bőrből készült. Most meg éppen az ellenkezője?  Amúgy nem akarom bántani sem a vegákat, sem a környezetvédőket, biztos van már olyan műanyag, amiből lehet olyan jó cipőt csinálni, mint bőrből.

 • 2008.01.08 13:42:25Verbalis Inkontinencia

  Hmmm. Ehhez elég elmenni egy kínai boltba, ott sincs több bőr a cipőkben...

  A kép viszont tetszik

 • 2008.03.12 15:36:51hattyú

  Boszor, mikor is volt ez a néhány éve? :) Én nem emlékszek ilyenre... De jól hangzott :) A vega cipő nem a műbőrről szól, hiszen annak előállítása nem épp környezetbarát... Nagyon sok másféle alternatíva létezik, csak sajnos Magyarország nagyon le van ezen a téren maradva és nehéz bármit is ez ellen tenni, de mondjuk ez engem nem érdekel, nem akarok senkit semmiről meggyőzni. Lényeg, hogy nem műbőr pótlásról van szó, ez nagy félreértés... Az pedig, hogy a vegán ruházkodás, ami már eléggé régen létezik ( mármint konkrétan a "vegán" szó, melyet 1944-ben Donald Watson "talált" fel, de természetesen csak nevet adott egy régi dolognak) csak a pletykalapok és bulvár világában kap helyet szintén szánalmas.Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta