OFFLINE

A nap kedvence: építésztől gyűrű

2008. január 4., péntek 18:20

Ez a gyűrű kicsit bilire emlékeztet, de ettől függetlenül elámultunk tőle, ahogy megláttuk, pedig akkor még nem is tudtunk, hogy ki tervezte.

Most már tudjuk, mert leellenőriztük. Az illetőt úgy hívják, hogy Frank Gehry, és főfoglalkozása építész, csak másodállásban készít ilyen csudálatos ezüstékszereket.

Akinek önmagában a Frank Gehry név nem mond sokat, az próbálja maga elé idézni a prágai táncoló házat, vagy a bilbaói Guggenheim múzeumot. A gyűrű elképesztő kecsességgel adja vissza ugyanazt a formavilágot, amit ezek az épületek nagyban képviselnek. Az Tiffany & Co. webáruházában a gyűrű ára 195 dollár, ami bőven 30 ezer forint felett van, de hátha majd a karácsony utáni leárazásokkor...

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta