OFFLINE

Öltözzön sok pénzből szemeteszsáknak!

2008. január 3., csütörtök 07:39

Elképesztő, hogy önnön lényük álcázása érdekében meddig el nem merészkednek a drága celebek. A napszemüveg az alap, mostanában pedig úgy tűnik, leginkább a kukás külsőben érzik biztonságban magukat (lásd Robbie Williams).

 

Heidi Klum itt például egy olyan zsákszerű kabátot burkolt sokak által irigyelt testére, ami olyan, mintha nagy fekete reciklált szemetes zsákokból lenne összepatchworközve. Mondjuk egyre tökéletes lehet ez a mimikri: a szexuális zaklatásoktól egészen biztosan megóvja viselőjét.  

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.03 10:38:41meiklokje

  hát tényleg nem valami szép ez a kabát,és lehet hogy ebben ugyanúgy felhívja magára a figyelmet,mintha átlagos viseletben jelenne meg felismerhetően.egyébként meg a rötngenszemű paparazziknak úgy látszik már ez sem akadály.én megértem,hogy néha szeretnének a sztárok nyugton lenni,de ebből az öltözékből is látszik,hogy fogalmuk sincs mit visel egy átlagember.

 • 2008.01.03 15:04:36theba

  uhhh,na pár pillanatba beletelt mire rájöttem ki ez a képen..én sienna millerre tippeltem először:-)remek viselet:-)lehet,hogy szüretelni idult,arra tökéletes szett:-)

 • 2008.01.03 20:22:35nafretiti

  hát, igen a pénz nem mindig jár együtt az ízléssel.. hajléktalanok között jól elvegyülhet!

 • 2008.01.04 12:19:12Fifone

  szar

 • 2008.01.04 12:36:36sklasse

  Én vmelyik Olsen lányra tippeltem, azok szoktak extra gázosan felöltözni.

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta