OFFLINE

Tiffany-Swatch: összeillő pár?

2007. december 22., szombat 08:55

Vegyünk egy luxusmárkát és egy konfekciónak mondható, de szintén neves brandet, és házasítsuk össze őket, majd figyeljük a reakciókat. Ez történik most a híres-neves Tiffany cég és a színes/vagány mintáiról ismert, svájci Swatch együttműködésével. A 160 éves, New York-i illetőségű ékszergyártó cég - amely olyan remekművekben köszön vissza, mint pl. Truman Capote Álom luxuskivitelben című regénye és az abból készült film - megállapodott a világ legnagyobb óragyártó cégével. Ennek értelmében a Swatch húsz évig használhatja a a Tiffany márkanevet bizonyos termékeire, cserébe pedig világszerte teríti a luxusmárkát. Kíváncsian várjuk, hogy reagálnak a Tiffany-imádók.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta