OFFLINE

Feyér Zsuzsa az utolsó pillanatig vár mindenkit

2007. december 20., csütörtök 12:51

Arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Feyér Zsuzsa táskabutikja meghosszabbított nyitvatartással és különleges karácsonyi kollekcióval a hét teljes hátralevő részében várja a vásárlókat, minden nap este hétig. A tüneményes és szigorúan egyedi kis minibukszák már 1900 Ft-tól kezdődnek és remekül ajándékozhatók hölgyeknek (mai ottjártunkkor külön rákérdeztünk, de még csak tervben sincs, hogy Zsuzsa keze alól kikerüljön bármi is, ami férfiaknak való). A Királyi Pál és Bástya utca sarkán található bolt kínálatban a másik végletet a rafinált zsebekkel ellátott, nagy teherbírású, jól telepakolható táskák képezik, és hogy az ellenállhatatlanul nőies kiegészítők közül semmi sem hiányozzon, a butikban nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk és karkötők is kaphatók.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta