OFFLINE

Tíz deka durva balti borostyánt a csuklóra

2007. december 19., szerda 09:58

Ez a karkötő megmunkálatlan borostyánból készült, így amellett, hogy továbbra is árasztja magából a mélysárga ásványtól megszokott nyugodt eleganciát, közben van benne egy hatalmas adag fésületlenség, vadság is. Visszafogottnak semmiképpen nem nevezhető, és mind a súlya, mind az ára igencsak tekintélyes. A balti ásványokra specializálódott forgalmazó külön felhívja a figyelmet, hogy ez a "masszív" karkötő nem kevesebb, mint 100 grammot nyom, és az 500 dolláros eredeti ár helyett jelenleg potom 70.000 Ft-nak megfelelő összegre van "leárazva". Így aztán tisztes távolból ugyan, de ámulunk és bámuljuk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta