OFFLINE

Mint a Victoria's Secret, csak férfiaknak

2007. december 17., hétfő 20:50

Aki mégse a kötöttet szereti, annak most az N2N Bodywear termékeire, vagy legalábbis modelljeire hívjuk fel a figyelmét. Ez a kaliforniai cég férfi fehérneműből majdnem az elképzelhető teljes skálát kínálja, megdöbbentő merészséggel és kísérletezőkedvvel. Azért csak majdnem, mert a slamposan lifegő boxeralsók hiányoznak a készletből, de azon kívül minden van: fecske, száras, hosszúszáras, póló, biciklis- és úszónadrág, trikó, tanga, "clubwear", sőt "bikini" is. Stílusát tekintve mindezt hasonlóan nagy változatossággal kínálja az N2N a normáltól az intimig és az erotikuson igencsak túlnyúló ízléstelenig (munkahelyen netezők óvatosan böngésszenek a meglepetések elkerülése végett!). Aki el tudja képzelni magát/párját egy ilyenben, rendelhet nyugodtan, ugyanis Magyarország nincs rajta a cég kiszállítási tiltólistáján, csak "Jugoszlávia" és Csehország. Az árak 2500 Ft (15 dollár) körül kezdődnek, de csak a fehérneműt lehet megrendelni, a modelleket nem!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.18 06:25:17meiklokje

  na végre.... egy pasinál se mind1,h mit vesz fel.ott is létezik olyan,h szexi fehérnemű.majd a figyelmébe ajánlom a páromnak:D

  miért nem lehet ezt a cikkket továbbküldeni?:P

 • 2007.12.18 07:38:18Picinger

  Ctrl+C , Ctrl+V

 • 2007.12.18 07:41:23kuanyin

  Juj, nekem ez már kicsit erős... részemről maradnék a boxernél, ha nem kinyúlt, kopott, stb, az teljesen oké tud lenni. Nekem ezek a darabok túl femininnek tűnnek, persze biztos csak öreg vagyok és konzervatív:)

 • 2007.12.18 07:54:07niobee

  hát a fehárneműk annyira nme ragadtak meg, de azért némelyik pasit postázhanák unamlas estéimre:D:D

 • 2007.12.18 10:18:31suo tempore

  25 éven felüli pasin irtó gáz lenne, még ezeken a gyíkokon elmegy...  nekem a hagyományos boxer jobban bejön

 • 2007.12.18 10:46:10Brizsitt

  Nekem is jobban bejön a normál boxer. De azért valamelyik kissrácot felvenném kertésznek. :)))

 • 2007.12.18 11:20:48ddevil

  Hagyományos boxeren azt értitek, ami ilyen lobogós, bő szárú? Sosem értettem, hogy azt a nadrágban/farmerban hová teszik? Begyűrik? Nem kényelmetlen? Hogy néz az ki, amikor az a gyűrött izé átsejlik a nadrágon?

 • 2007.12.18 11:52:56suo tempore

  egy: azé a pasik nem sztreccsnaciban járnak, tehát van hely egy bővebb alsónak  kettő: nem csak bőszárú van, hanem szűkebb is, ami azért tekinthető hagyományosnak, mert nem a fenti kissé buzis csipőnaci fazonú

 • 2007.12.18 16:11:12múvemáccsó

  szürke:

  fúújfújfújfújfújfújfújfújfújfújfújfújfúj  fehér:

  hahahaha apám hordott fecsit  ezek mind a csomira mennek.

  eléggé proli gatyák

 • 2007.12.19 07:16:48Edward Nygma

  egy: ezek a gatyák max. egy metroszexuális dévidbekem wannabe-n néznének ki valahogy  kettő: ez a két modell-legény meg jó eséllyel egymás pasijai

 • 2007.12.19 07:56:21suo tempore

  én is gondolkodtam azon,h kinek készült ez a reklám...nekem, mint nőnek kicsit visszataszító ilyen mértékű pöcsmutogatás, egy egészséges pasinak meg főleg  maradnak a buzik

 • 2007.12.19 15:59:48heart-shaped.box

  nem igazán értem, miért kell a modellek párválasztási preferenciáin merengeni... persze azt értem, hogy a férfiak miért mondják az ilyen testű pasikra, hogy "biztos buzi" (sic!) :) a "pöcsmutogatás" meg azért visszatetsző, mert nem annyira vagyunk hozzászokva, mint a mell- és puncimutogatáshoz. az miért szebb?

 • 2007.12.19 23:22:12Edward Nygma

  kedves, kedves heart-shaped.box

  A modellek szexuális identitása azért téma, mert fentebb felmerült a hölgyek részéről, hogy elfogadnák olyikat, gondoltam tisztázzuk, mire számítsanak :)

  pöcsmutogatás: a.) hogy egy női test, a maga íveivel, formáival és arányaival miért szebb egy alsógatyából kilógó faroknál? Hát, ezt egyrészt hosszasan sorolhatnám, másfelől ezt Te sem gondolhattad komolyan, hogy egyáltalán kérdésként felmerül.

  b.) pöcsöt láthatok, amikor akarok (van sajátom), mellet meg nem.

 • 2007.12.20 11:25:10sklasse

  Nekem személy szerint nincs igényem sem a női, sem a ffi test közszemlére tételére.

 • 2007.12.20 11:45:57heart-shaped.box

  kedves Edward, nálam igenis felmerül ez a kérdés, mert egy hölgy vetette fel... azt tudom, hogy a férfiak (legalábbis a heteroszexuálisak) miért nézegetnek szívesebben női melleket, de én speciel a férfiakat preferálom, gondolom ezt nem rovod fel nekem :)

 • 2008.02.16 19:36:59aussiebumswim

  Imádom a fehér, vizes, átlátszó fürdőgatyákat, amikből van pár példány  nekem a készletemben. Pláne azért érzem benne jól magam, mert mikor a  vízből kijövök, a csajok megnézik, mit is látnak, hogy jól látják-e,  hogy a farkamat tisztán látják a gatyámon keresztül.

  Biztosan éppúgy élvezik ezt a látványt (bár én magam nem vagyok  mintapasi kinézetű), mint a férfiak, amikor egy egy nő lép ki a  vízparton, tengerpaton a fehér, átlátszó, vizes fürdőruhában. Ilyenkor  még nekem is keményedik a farkam az átlátszó fürdőgatyában. Talán a  csajok ezt is észreveszik, de ez nekik is köszönhető, amit nem bánok!

  Nemrég egy aussiebum-ot vettem, ez annyira átlátszik, ha vizes, mintha  szinte rajtam sem lenne. Jó kényelmes fürdőgatya, mert a farkamat a  benne levő betéttel (már, amelyikben van) úgy variálom, állítom,  helyezgetem, ahogy nekem jól esik.

  Van egy kedvenc fehér microboxer fürdőgatyám, az is átlátszó, ha nedves  lesz, ebben is van ilyen betét és valóban a golyók úgy helyezkednek,  hogy nem érnek a lábhoz, így tényleg nem izzad.

  A tangát sem vetem meg, abból olyan példányom is van, amiben áll a  farkam elég keményen, mert jó átlátszó, fehér és ha a csajokra  gondolok, beindulok és állok. Van olyan is, ami necc betétes előlről és  még vizesnek sem kell lenni, hogy lássák a farkam, ez is jó szellős.

  Végeredményben a boxer fürdőgatya is nagyon kényelmes, csak megfelelőt  kell választani, mindenki saját izlésének megfelelően.

  Képek nézhetők: www.aussiebums.xxl.hu

  Erre a weboldalra teszem fel a csajok, férfiak fehér, vizes, átlátszó  fürdőrucis, bikinis, tangás, fürdőgatyás sexy képeit.

  KÜLDJ TE IS BÁTRAN!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta