OFFLINE

Marc Jacobs a kidomborodó női nemiszervek ellen tiltakozott

2007. december 16., vasárnap 10:09

A Louis Vuitton divatház tervezője New York-i karácsonyi partiján tevepatának öltözött, adta hírül a brit Elle magazin. A cameltoe (magyarra szerencsétlenül tevepatának fordított) jelenségről már korábban beszámoltunk: a láb közé bevágó ruhadarab következtében kidomborodó puncit jelenti. A jelenség nemzetközi: láttunk már ilyet Sharon Stone-nál, Madonnánál, Britney Spearsnél és a sarki közértben dolgozó kedves hölgynél is.

A december 12.-i bulin a divattervező hatalmas, szőrös tevepatának öltözve tűnt fel a karácsonyi hangulattól megrészegedő ünneplő vendégsereg körében. Kezében egy tiltakozó táblát tartva hívta fel a figyelmet a látványos puncik ellen. „Azt gondoltam, ironikus és nagyon vicces lesz, ha tevepatának öltözöm” – mondta a tervező az Elle-nek, aki a résztvevők beszámolója szerint egész este egyetlen egyszer tudott megmozdulni hatalmas kosztümjében, és akkor a wc-re távozott. Itt láthatnak további képeket a híres tevepatáról és karácsonyi bulijáról.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta