OFFLINE

Belebújna Carrie Bradshaw bugyijába?

2007. december 12., szerda 15:58

Ön szeretne felhúzni olyan fehérneműt, mint amilyet az extravagáns öltözékű Carrie Bradshaw visel? Vagy inkább valami állatmintásra vágyna, mint Samantha? Biztosan nincs egyedül, és ezt a Cosabella cég jól tudja: aláírtak egy szerződést az HBO-val, aminek köszönhetően ők gyárthatják le a négy New York-i nő fehérneműit, Sex and the City felirattal. A miami székhelyű cég olasz gyártású fehérneműi egyébként eddig is feltűntek már a sorozatban, és jövő áprilisban a polcokra kerülnek a SATC-címkével ellátott példányok is - körülbelül akkor, amikor a Sex and the City nagyfilmet is bemutatják.

Ki-ki válogathat majd a kedvence kollekciójából, ugyanis négy különböző stílust tervez a cég. Kérdés, hogy Magyarországra eljutnak-e a példányok, de ha nem, valószínűleg meg lehet majd rendelni a bugyikat az interneten. Addig is nézze meg a film előzetesét! (Kép: Northfoto)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta