OFFLINE

Csomagolópapír 2007: virágos minta, tüll dísszel

2007. december 11., kedd 09:10

Ahogy az a nagy karácsonyi kérdőívünkből kiderült, mindenki azt szereti, ha be van csomagolva az ajándékja. Vagyis ez akár környezetellenes, akár nem, az emberek fejében az ajándék csomagolópapírral ajándék igazán: 10387 kérdőívkitöltőnk közül csak 207 volt, aki direkt nem szereti, ha színes papírba burkolják meglepetését. Az idei csomagolótrendben a virágos vonal erős, viszont kevés helyen láttunk jó minőségű, ám egyszínű papírokat. A díszítés megdöbbenésünkre az extrém tollakkal, tüllel, csillagokkal és szőrös dolgokkal csinosított irányzat felé halad. Önnek mi a csomagolópapír-lelőhelye?

Pirex papír üzletekben: finom, fantáziadús minták, minőségi papíron, de drágán: 549 - 849 forintért. Ugyanitt szuperszőrös szuperszalagok 449 forintért.
A Mom Park aljában: 200 - 400 forint (az olcsóbb változat vékonyabb papír, de legalább egyszínű is kapható.)

A Bolt dizájnboltban: 300 forint. Magyar tervezők munkái: az első képen magyartermékes csomagolópapír (túró rudi, maciméz, unikum), a másodikon fali hengerrel hengerelt csomagolópapír látható. .
Forma: egyedi tervezésű, szuperszínes papírok: 400 forint

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.11 11:30:32bornonheels

  a formában érdemes megnézni ezeket élőben is, egyrészt mert így nem igazán derül ki semmi arról, hogy ezek a csomagolópapírok mennyire szépek, másrészt meg ennél is több van :) az ikeáról miért nem esett szó?

 • 2007.12.11 18:46:27nafretiti

  Tényleg jók ezek a színes- mintás papírok, de csak bennem marül fel, hogy karácsonyra vmi karácsony jellegűbe szokás csomagolni? Vagy ez már a múlté és tovább kell lépni,csak én vagyok lemaradva? :)

  Mondjuk a zöldes, aranyos,ezüstös beütésűek teljesen rendben vannak (nem konkrétan fenyőfás-angyalkás mintákra gondoltam), de egy nyári színösszeállítású (sárga-lila, Stb.) eszembe nem jutna karácsonyra. Csak nekem???

 • 2007.12.12 06:46:35Té, mint Tamás

  Igen.

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta