OFFLINE

Csomagolópapír 2007: virágos minta, tüll dísszel

2007. december 11., kedd 09:10

Ahogy az a nagy karácsonyi kérdőívünkből kiderült, mindenki azt szereti, ha be van csomagolva az ajándékja. Vagyis ez akár környezetellenes, akár nem, az emberek fejében az ajándék csomagolópapírral ajándék igazán: 10387 kérdőívkitöltőnk közül csak 207 volt, aki direkt nem szereti, ha színes papírba burkolják meglepetését. Az idei csomagolótrendben a virágos vonal erős, viszont kevés helyen láttunk jó minőségű, ám egyszínű papírokat. A díszítés megdöbbenésünkre az extrém tollakkal, tüllel, csillagokkal és szőrös dolgokkal csinosított irányzat felé halad. Önnek mi a csomagolópapír-lelőhelye?

Pirex papír üzletekben: finom, fantáziadús minták, minőségi papíron, de drágán: 549 - 849 forintért. Ugyanitt szuperszőrös szuperszalagok 449 forintért.
A Mom Park aljában: 200 - 400 forint (az olcsóbb változat vékonyabb papír, de legalább egyszínű is kapható.)

A Bolt dizájnboltban: 300 forint. Magyar tervezők munkái: az első képen magyartermékes csomagolópapír (túró rudi, maciméz, unikum), a másodikon fali hengerrel hengerelt csomagolópapír látható. .
Forma: egyedi tervezésű, szuperszínes papírok: 400 forint

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.11 11:30:32bornonheels

  a formában érdemes megnézni ezeket élőben is, egyrészt mert így nem igazán derül ki semmi arról, hogy ezek a csomagolópapírok mennyire szépek, másrészt meg ennél is több van :) az ikeáról miért nem esett szó?

 • 2007.12.11 18:46:27nafretiti

  Tényleg jók ezek a színes- mintás papírok, de csak bennem marül fel, hogy karácsonyra vmi karácsony jellegűbe szokás csomagolni? Vagy ez már a múlté és tovább kell lépni,csak én vagyok lemaradva? :)

  Mondjuk a zöldes, aranyos,ezüstös beütésűek teljesen rendben vannak (nem konkrétan fenyőfás-angyalkás mintákra gondoltam), de egy nyári színösszeállítású (sárga-lila, Stb.) eszembe nem jutna karácsonyra. Csak nekem???

 • 2007.12.12 06:46:35Té, mint Tamás

  Igen.

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta