OFFLINE

Öltözzön ünneplős angolnának!

2007. december 10., hétfő 09:35

Képünkön Paris Hilton látható egy nagyon különleges (feltehetően bársony) és végig a test vonalát követő dresszben. Az angolna, mint hasonlítási alap legfőképpen az anyag színe és fényessége miatt jutott eszünkbe valamint azért is mert pont olyan csőszerű külsőt kölcsönöz viselőjének, mint a nálunk nem túl szerencsés halé.
Az ünneplősséget a csipkefelső nyomatékosítja, és akkor már csak azt kell elképzelni, milyen lehet egy rajzfilm alapján megfilmesített jó kis angolnabuli, ahol Paris játssza a női főszerepet, az angolnakirálykisasszonyt.   

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.10 12:05:26szoffi

  Nem szeretem a barsonyt, de az a csipke felso gyonyoru!

 • 2007.12.10 15:03:25sklasse

  ez a ruha förtelem sztem. És abszolút nem előnyös, még a többszöri hastájéki zsírleszíváson átesett Hilton kisasszonynak is nagy hasa van benne...

  Sztem még angolnakirálykisasszonynak sem felel meg.

 • 2007.12.10 15:19:13Nekroteka

  A csipke meg a bárson yszerintme kicsit túl sok együtt...

  Na meg az előttem szólónak is iagza van, a bársony még a nem épen dagadt Paris Hiltont is kb 4 hónapos terhesnek állítja be, szerintem egyszerűen nem néz ki jól ruhában a bársony, senkinek nem áll jól...

 • 2007.12.10 15:33:46Té, mint Tamás

  Szerintem klassz, az a kis poci még jól is áll neki.

 • 2007.12.10 16:08:09Brizsitt

  Jajjj, miért kell ezzel a csajjal foglalkozni? Szerintem full béna. Ja, és nálam vagy csipke vagy bársony. A kettő együtt olyan izé...

 • 2007.12.10 19:04:00nafretiti

  többszöri zsírleszívás és nagy has? miről beszélsz?? szánalmas, ha vkinek ennyire savanyú...

 • 2007.12.10 19:27:47Nekroteka

  Nézz csak rá... Szerinted ez így jól néz ki?

  Nem arról van szó hogy mi savanyú és mi nem. Na és azt állítani hogy Paris Hilton és a hasonló celebek természetesen ilyen vékonyak és soha nem vennék igénybe plasztikai sebész segítségét, legyen szó akárcsak egy kis zsírleszívásról, már nem csak hogy naivitás, de butaság.

 • 2007.12.10 19:58:54alice22

  Helló, én is kb annyi idős vagyok, mint ő és a testalkatom is hasonló. Miért ne lehetne valaki természetesen vékony? A ruha egyébként szörnyű.

 • 2007.12.10 20:05:15Nekroteka

  Azt nem mondtam hogy senki nem lehet vékony, de ha valaki a celebritykkel kapcsolatban elejt egy zsírleszívásos megjegyzést akkor eléggé naiv dolog leoltani hogy savanyú a szőlő, mert többen élnek az ilyen és hasonló szolgáltatásokkal arrafelé mint ahányan nem...

 • 2007.12.10 20:46:37nafretiti

  köszi az igazán magasröptű felvilágosítást, de tisztában vagyok a leírtakkal, viszont azzal is, hogy sokan mindenféle konkrét tudás nélkül ítélkeznek..

  biztos rajta is akad némi felesleg, de nézd csak meg jobban milyen vékony csontozatú, ő sosem lesz "nagy hasú", max. terhesen

  Az meg, hogy kinek mi a "jól néz ki", túlságosan is relatív. Magas és vékony, sztem a pasiknak bejön, és a stílusától eltekintve egyáltalán nem csúnya és sokan örülnének ilyen alaknak.

  A feltételezésen, miszerint savanyú a szóló, pedig abból a tapasztalatomból indult, hogy a nők igenis fikázzák a másikat, ha kell, ha nem.

 • 2007.12.10 20:48:44nafretiti

  jav.: a feltételezésem,miszerint savanyú a szőlő

 • 2007.12.10 20:59:48Nekroteka

  Láttam már Paris Hiltont életemben és igen, vékony csontozata van, kábé semmi melle, nem is azt mondtam hogy dagadt. De azért ez a ruha még neki sem előnyös, ennyit mondtam (én legalábbis)...

 • 2007.12.10 21:10:31nafretiti

  a ruha nem szép,de volt egy hsz többszöri zsírleszívásról és nagy hasról, ami abszurd

  a tény pedig az, hogy hamar megy az előítélet,mindenféle valós tudás nélkül,ennyi

 • 2007.12.11 08:16:17Bedekó

  Nekem sem tetszik a ruha, s Hilton sem szimpatikus, de nincs nagy hasa. Az meg miért baj, ha van rajta egy kis idom? A mellén úgy sincs sok domborulat.

  Ő legalább nem anorexiás. Vagy Kiera Knightly jobban állna?

 • 2007.12.11 09:43:10sklasse

  Kedves nafretiti:  jelentem nem savanyú a szőlő, és úgy érzem, h te is magasröptű felvilágosításokba bocsátkozol, ha ezt így látatlanba egyből kijelented...

  A női fikázás pedig nem lételemem, akár mondhatnám, h mindenki magából indul ki, de nem teszem...

  És köszönöm kedvességed, de nem érzem magam szánalmasnak.  Az rtl-en van egy "Exclusiv" nevezetű műsor, ahol prominensekkel foglalkoznak, és ott már több ízben ecsetelték paris őnagysága plasztikai beavatkozásait. Ha ők hazudnak, akkor én is. Én simán el tudom képzelni, hogy élt a lehetőséggel. A régi képekből pedig egyértelmű, hogy az arcán már több műtétet végrehajtottak, így valszeg nem idegenkedik a témától. És te egyébként honnan veszed, hogy nem volt beavatkozása? Onnan, ahonnan azt is, h vékony csontozatú? Ehhez csak annyit, ha vki nem látta volna pár évvel ezelőtt, h nicole richie hogy néz ki, akkor simán azt hihetné, h ilyen az alkata alapból, amilyen most (terhességet leszámítva). Mellesleg pedig van olyan alkat, aki nagyon vékony, de hasra hízékony.  Ha adhatok egy tanácsot (bár tudom, h öntudatos nő vagy, és nem szorulsz rá az én tanácsaimra): a hozzászólást meg lehet ám tenni fröcsögés, és rosszindulat nélkül is, legközelebb próbáld ki!  Végezetül pedig annyit, h én nem vagyok partner ebben a parttalan vitában, ami a végén úgyis személyeskedésbe torkollik (nálad már az elején), szal ennyit teszek hozzá, és nem többet. • 2007.12.11 18:29:00nafretiti

  Nem figyeltél, amit írtam egy nagyon is általános dolog.

  A fröcsögés pedig nem az,amikor kiállsz vmi mellett(pontosabban próbáltam arra világítani,hogy ami nem a saját tapasztalatod -ilyen esetben - az nem biztos,hogy úgy van ahogy mondják), hanem amikor támadsz vmit úgy, hogy a tv-ben ezt mondták.Ezek az információkat én nem tartom etalonnak, így mivel nem ismerem személyesen jelen esetben Parist, ha ránézek egyáltalán nem azt látom ,hogy nagy a hasa és egy előnytelen ruha láttán nem egyből arra asszociálok,hogy biztos, műtve van..(lehet rosszul fogalmazok,vagy rossz eszközzel közelítettem,de én egyáltalán nem rosszindulatúan álltam hozzá)

  Tudom,hogy vékony csontozatúnak is lehetnek itt-ott problémás területei, de azt szeretném csak érzékeltetni, hogy a nagy, nem ennél a méretnél kezdődik, legalább is számomra.

  Nem hiszem, hogy ez vita lenne, legalább is nem olyan pejoratív értelemben, ahogy az írásodból érzékelem, csak vszínű nem értjük egymás gondolkodás módját.

  Ha nekem savanyú lenne a szőlő,szted mellé álltam volna, annak ellenére, hogy nem ismerem és nem is kedvelem őt? Lehet te olyan szerencsés vagy, hogy nem találkozol olyan nőkkel, akik ha kell ha nem fikázzák olyan nő társaikat, akik szemmel láthatóan jobb náluk ebben vagy abban.

  Ha nem sikerül átadnom amit szerettem volna sajnálom, de sztem ebből a témából ennyi bőven sok volt :)

 • 2007.12.11 19:45:22Nekroteka

  Ismerek amúgy valakit akire nagyon hasonlít az alkata:

  végtagok irtó vékonyak, viszont derék-has tájon eléggé fel tud szedni, és ezért gondoltam hogy nem tartom valószínűtlennek a zsírleszívást. Mondjuk tényleg nem nála kezdődik a nagy has, de mindenesetre előnytelen, azaz tudna ennél jobban is kinézni szerintem... Pedig én se szeretem, azaz inkább sajnálom, nagyon el lett cseszve szegény lány valahol... :S

 • 2007.12.12 11:27:12sklasse

  nafretiti:  Találkozom fikázós nőkkel, de nem keresem a társaságukat, utálom az irigység bármilyen formáját, és próbálom elkerülni.  Én elsősorban nem a hozzászólásod tartalmát nehezményeztem, hanem a stílusát. De hát nem vagyunk egyformák.  Ebből a témából ennyi valóban bőven sok, úgyhogy nem fűzöm tovább... legalább ebben egyetértünk:) • 2007.12.12 19:30:43nafretiti

  Én sem keresem társaságukat, elhiheted, de akarva- akaratlanul is találkozni lehet velük, akár csak fültanúja vagy metrón vagy akárhol.

  Ok, elismerem, a stíluson időnként van mit faragni, csak ha úgy tűnik, hogy igazságtalanul negatív a reagálás, akkor kevésbé válogatok :)

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta