OFFLINE

Most szabaduljon megunt ruháitól!

2007. december 10., hétfő 16:26

Karácsony előtt mindenkinek a szívébe fészkeli magát a szeretet és hirtelen olyan felebarátai is eszébe jutnak, akik az év többi részébe soha: pénzt ad a Krisnásoknak, elgondolkozik rajta, hogy örökbe fogadjon egy kutyát vagy egy hajléktalannak ajándékozza frissen vásárolt szendvicsét.
A szeretethullám természetesen szerkesztőségünket is elérte, ezért testvérblogunk a Poronty gyűjtőakcióba kezdett:  
 
„Az adományozás keretén belül használható játékokat, színes ceruzákat és könyveket várunk, melyeket az Index szerkesztőségébe akár személyesen, akár postán lehet eljuttatni. A kiválasztott gyermekotthonba hamarosan ellátogatunk és riportot készítünk a gyerekekkel, hogy jobban megismerhessük azokat, akiknek segíteni szeretnénk” – olvasható náluk címmel meg mindennel, és ehhez kapcsolódóan egy másik nagyszerű rendezvényről is szót ejtünk.  
 
Pár napja újra dolgozik a Mikulásgyár. Érdemes tehát előbb szigorúan átvizsgálni a gardróbot, aztán a lakás többi részét és könyörtelenül kiszórni, ami régi, ócska. Aki nem budapesti, az nézze meg a helyi plazát, ahol jó eséllyel szintén van gyűjtés.
Mikulásgyár: december 16-ig
Hétköznap: 16-21 óráig
Hétvégén: 10-22 óráig
Budapesten a Felvonulási téren és országszerte 16 plazában

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta