OFFLINE

Most szabaduljon megunt ruháitól!

2007. december 10., hétfő 16:26

Karácsony előtt mindenkinek a szívébe fészkeli magát a szeretet és hirtelen olyan felebarátai is eszébe jutnak, akik az év többi részébe soha: pénzt ad a Krisnásoknak, elgondolkozik rajta, hogy örökbe fogadjon egy kutyát vagy egy hajléktalannak ajándékozza frissen vásárolt szendvicsét.
A szeretethullám természetesen szerkesztőségünket is elérte, ezért testvérblogunk a Poronty gyűjtőakcióba kezdett:  
 
„Az adományozás keretén belül használható játékokat, színes ceruzákat és könyveket várunk, melyeket az Index szerkesztőségébe akár személyesen, akár postán lehet eljuttatni. A kiválasztott gyermekotthonba hamarosan ellátogatunk és riportot készítünk a gyerekekkel, hogy jobban megismerhessük azokat, akiknek segíteni szeretnénk” – olvasható náluk címmel meg mindennel, és ehhez kapcsolódóan egy másik nagyszerű rendezvényről is szót ejtünk.  
 
Pár napja újra dolgozik a Mikulásgyár. Érdemes tehát előbb szigorúan átvizsgálni a gardróbot, aztán a lakás többi részét és könyörtelenül kiszórni, ami régi, ócska. Aki nem budapesti, az nézze meg a helyi plazát, ahol jó eséllyel szintén van gyűjtés.
Mikulásgyár: december 16-ig
Hétköznap: 16-21 óráig
Hétvégén: 10-22 óráig
Budapesten a Felvonulási téren és országszerte 16 plazában

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta