OFFLINE

Brooke Shields beírhat magának egy piros pontot

2007. december 9., vasárnap 09:18

Az ugyan nem derül ki, hogy a bal oldali hölgyemény pontosan kicsoda, de nem is ez a lényeg. A múlt hétvégén Brooke Shileds a Waverly Inn nevű helyen vacsorált New Yorkban az illetővel, és egy lesifotós ekkor "kapta lencsevégre" az egykor dús szemöldökű színésznő-modellt és az ő bevásárlószatyrát.

Amíg tizenéves fejjel rongyosra néztük a Kék lagúna videokazetta szexi és romantikus jeleneteit, nem gondoltuk volna, hogy egyszer Brooke Shields bevásárlószatyrára is be fog indulni a nyálelválasztásunk, dehát úgy tűnik, ezt is megértük. "Nem nejlonból vagyok" - hirdeti ugyanis viccesen kunkori betűkkel napi kedvenc celeb-kiegészítőnk.

Nem ez az első posztunk, amelyikben a nejlonzsákok ellen és a lebomló szatyrok mellett szólunk, és valószínűleg nem is ez lesz az utolsó, mindenesetre kitörő örömmel fogadjuk, hogy a hírességek körében is akadnak olyanok, akik a szó átvitt és szoros értelmében is felkarolják ezt az ügyet. Jutalomból tekintsünk meg egy szemérmetlenül szívmelengető jelenetet a Kék lagúnából kevés ruhával és sok színes hallal.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta