OFFLINE

Herczeg Zoltánt fiatal csajok verik össze

2007. december 7., péntek 14:29

Herczeg Zoltánt nem feltétlenül azért kedveljük, mert valamennyi fiúbarátunk excentrikus kollekciójában jár, hanem mert vicceseket mond, fáradhatatlanul értelmezi újra (és újra) a körülötte lévő világot és mert van neki öniróniája, ami nagy kincs. Frissen érkezett szerkesztőségünkbe ez a – hááát, nem is tudjuk, gerillakampánynak vagy minek minősülő – videó, melyben a szitu az, hogy Zolit fiatal csinilányok verik agyba-főbe. Nem tudjuk, hogy ötölte ki a híres kreátor a jelenetet, de a nyári miliő arra utal, hogy egyrészt megelőzte hooligans-os barátainak csúfos esetét és az új Tarantino film befejezése sem lehetett akkor még hatással rá. Csak az lehetett, amit mondtunk: Zoltán figyeli a világ rezdüléseit.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta