Öltözzön kevés pénzből rocksztárnak!

Skandináv, és a fiatalos, előremutató design jegyében készült ruhákat árul olcsón mindkét nem számára, mi az? H&M. Skandináv, és a fiatalos, előremutató design jegyében készült ruhákat árul olcsón mindkét nem számára, de (még) nem ebben jár fél Európa, mi az? Cheap Monday.

Ki kell emelnünk azt is azonban, hogy a Cheap Monday stílusában meglehetősen drasztikusan különbözik a H&M-től, kevesebb a szín, a kollekciók sötétebbek, és elővigyázatosan kerülnek mindent, aminek az eleganciához bármi köze is lenne. Biztos van, aki a Cheap Monday-t egy "áh, ez is csak emo"-legyintéssel elintézi, de az önsajnáló rockergyerekek szűk nadrágjain kívül, amint ez a fenti képről és a cég oldaláról is kiderül, a Cheap Monday megannyi izgalmat kínál még fiúknak-lányoknak egyaránt. Ráadásul mindezt valóban elfogadható áron, a Poster Urban Outfitben 5-7000 Ft-tól vannak a halálfejes logóval ellátott darabok.

A viszonylagos olcsóságot részben az a fölöttébb szimpatikus elhatározás teszi lehetővé, hogy a Cheap Monday tulajdonosai úgy döntöttek, nem fognak reklámozni egyáltalán. Kiválasztanak olyan boltokat, ahova tudják, hogy az általuk becélzott vásárlói réteg jár, és bíznak abban, hogy termékeik designja és árfekvése elegendő érvnek fog bizonyulni. Aki mégis otthonról szeretné megtekinteni, hogy mire számíthat a Cheap Monday-től, az nézze bátran végig mondjuk a 2008-as tavasz/nyári divatbemutatójukról készült videót itt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek