Új cipőfaj a gumicsizma és a balerina nászából

Az esőben az egyik legjobb dolog kétségkívül egy jó színes gumicsizma, amivel azért vannak gondok, mert egyrészt nem illik mindenhez, másrészt mi van, ha viselőjének pont aznap kell fontos üzleti ügyekben rohangálnia. Egy gumicsizmában viszont elég nehéz megőrizni a komolyság látszatát.
Nos, ezen a kérdésen elgondolkodva (és bizonyára egy piaci rés betöltésére törekedve) kitalálta Swims nevű cég a csizmabaelrinát.
A színes balerina fazonú vízálló gumicipők az eleganciát vegyítik a funkcionalizmussal és a divattal: egyszerre praktikus, funky és konzervatív. A talprésze állítólag megakadályozza a csúszkálást, speckón kialakított belseje melegen tartja a lábat és az egész természetesen vízálló. Ráadásul mindenféle színben kapható, még feketében is, amit operalátogatáshoz javasolnak. Ez persze főleg nagyvárosi viselet, azon pedig mindenképp érdemes elgondolkozni, mi történik a lábfej szabadon lévő részeivel. Mondjuk erre a problémára még mindig ott van az esernyő. A női balerinát 74 euró 75 centért - kb. 19 000 forint - lehet megrendelni, a férfi magas szárú ára 100 euró - kb. 25 500 forint.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek