Hoppá! Megtudtuk, hogyan legyünk stílusosak

A C&A-ban szombaton egész nap smink-és stílustanácsokat adott a Philips, ezért magunkra öltöttük in incognito feliratú átlátszó leplünket és ellátogattunk a helyszínre. Az ingyenes sminkelést nem volt kedvünk kivárni, stílus témában viszont gyarapodtunk pár bölcsességgel, és ha szerencsénk van, egy vasalót is nyerünk.
 
Minél több cipőnk van, annál többféle stílusunk lehet, ez volt az egyik okosság, amit az RTL kihelyezett, és igen kedves sztájlisztja elmondott, a másik, hogy bármiféle ruháról is legyen szó, a középszerű a stílus halála. Legalább egy szokatlan legyen rajtunk. (Mindez természetesen csak akkor érvényes, ha stílusosnak gondoljuk magunkat.)
 
Megtudtuk egyébként, hogy a nap folyamán volt egy ötven éves hölgy, aki minden tanácsot megfogadott és tetőtől-talpig megvett mindent, amit javasoltak neki (eddigi C&A-s tapasztalataink alapján ő volt az igazi célcsoport). Amúgy az eseményen a Philips egy vasalóval, egy vasalódeszkával, egy sminkszettel és a Swarovskival jelent meg, úgyhogy aki akarta, kamukristályokat vasaltathatott frissen vásárolt szerkójára.  
 
Az eseményt kísérő szórólapszerű brosúrából még megtudtuk, hogy „A gyűrött, szekrényből kikapott darabokat erre a szezonra elfelejthetjük. Élére vasalt, ropogós ruhákat viseljünk. Ezen a télen minden tökéletesen harmonizál mindennel oly módon, hogy ez a kontraszt mindvégig megmarad. Egy férfias szabású bő nadrágot bátran viseljünk tűsarkúval” – ezt egyébként a "Tökéletes megjelenés mindennap!" nevű promókampányhoz csatlakozó USE dizájnerei mondják, akik csak tudják mit beszélnek, hiszen legutóbb ők lettek az év divattervezői.
Oszd meg másokkal is!
Mustra