OFFLINE

Hoppá! Megtudtuk, hogyan legyünk stílusosak

2007. december 2., vasárnap 14:00

A C&A-ban szombaton egész nap smink-és stílustanácsokat adott a Philips, ezért magunkra öltöttük in incognito feliratú átlátszó leplünket és ellátogattunk a helyszínre. Az ingyenes sminkelést nem volt kedvünk kivárni, stílus témában viszont gyarapodtunk pár bölcsességgel, és ha szerencsénk van, egy vasalót is nyerünk.
 
Minél több cipőnk van, annál többféle stílusunk lehet, ez volt az egyik okosság, amit az RTL kihelyezett, és igen kedves sztájlisztja elmondott, a másik, hogy bármiféle ruháról is legyen szó, a középszerű a stílus halála. Legalább egy szokatlan legyen rajtunk. (Mindez természetesen csak akkor érvényes, ha stílusosnak gondoljuk magunkat.)
 
Megtudtuk egyébként, hogy a nap folyamán volt egy ötven éves hölgy, aki minden tanácsot megfogadott és tetőtől-talpig megvett mindent, amit javasoltak neki (eddigi C&A-s tapasztalataink alapján ő volt az igazi célcsoport). Amúgy az eseményen a Philips egy vasalóval, egy vasalódeszkával, egy sminkszettel és a Swarovskival jelent meg, úgyhogy aki akarta, kamukristályokat vasaltathatott frissen vásárolt szerkójára.  
 
Az eseményt kísérő szórólapszerű brosúrából még megtudtuk, hogy „A gyűrött, szekrényből kikapott darabokat erre a szezonra elfelejthetjük. Élére vasalt, ropogós ruhákat viseljünk. Ezen a télen minden tökéletesen harmonizál mindennel oly módon, hogy ez a kontraszt mindvégig megmarad. Egy férfias szabású bő nadrágot bátran viseljünk tűsarkúval” – ezt egyébként a "Tökéletes megjelenés mindennap!" nevű promókampányhoz csatlakozó USE dizájnerei mondják, akik csak tudják mit beszélnek, hiszen legutóbb ők lettek az év divattervezői.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta