Tóth Gabi tetkószervizben próbált szépülni


"Egy kínai nyelvű felirat volt a hátamon, de mint kiderült, nem a nevem, ahogyan kértem, hanem az, hogy Peking..." Valószínűleg nem lenne túlzás Tóth Gabi eme nyilatkozatára azt mondani, hogy ez a sztori máris rosszul kezdődik. Nekünk kapásból a jasckasses Steve O elbénázott tetkói jutottak eszünkbe mindenesetre, aki ugyan több ilyen melléfogással rendelkezik a testén, viszont kétségtelen, hogy kevésbé jó a hangja. A kínos helyzetre a "vadóc" énekesnő a Viva "A stáb" című műsorában keresett gyógyírt, és amint a képen látszik, a kamerák előtt el is készült neki a korrekció. Hogy a Peking feliratot fedni hivatott új tetkó mit ábrázol, arról szó szerint így tájékoztat a kapcsolódó sajtóközlemény:

"Gabi derekén most egy old's cool fecskék és csillagokkal körülvett mikrofon díszeleg, ez már méltó szimbólum egy előadóművész számára."

A bőrszurkáláshoz Gabi által felöltött ruhadarabokat legszívesebben ugyanúgy bekarikáztuk volna, mint annak idején Lolát, de ehhez sajnos (ehm) ezúttal nincs elég nagy méretű fotónk. Kérdésünk azonban van, amit nyomban neki is szegezünk az olvasóknak: valóban egy ilyen tetoválás-update-re volt-e Önök szerint Tóth Gabinak szüksége, vagy esetleg valami máson kellett volna változtatnia? Továbbá elszántan keressük azon férfiolvasóinkat, akik szerint szexi a kilógó tanga/popsi és a deréktalan top által keretezett háttetkó. Köszönjük.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek