OFFLINE

Öltözzön sok pénzből bankrablónak!

2007. november 30., péntek 08:48

Bármilyen furcsa, a képen Robbie Williams látható, amint susogós oldschool síkabátban, kötött sapkában, és – legfőképp – jelentős arcszőrzetben épp kiszáll egy autóból. Az arcának szabadon maradt, szőrtelen felületét hatalmas szemüveggel fedi.

 

Összességében úgy néz ki, ahogy rutintalan bankrablók vagy megcsúszott celebritások szeretik álcázni magukat az utca forgatagában. És miközben próbálnak egyszerű hétköznapi középosztálybelinek látszani, pont a beolvadást célzó nagy igyekezetük miatt keltenek jó nagy feltűnést.  

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.11.30 09:52:12mrssolis

    Hát, nálam beválna az álca, mert soha nem jöttem volna rá, hogy ez a RW, aki pedig nagy kedvencem. Lehet, hogy ezért csinálja?

  • 2007.11.30 10:00:50suo tempore

    az ilyen kabátokkal ki lehetne kergetni a világból...továbbra is nagyon utálom a 80-as éveket, bár ez inkább késői 70-es

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta