OFFLINE

Magas derekú nadrágot a mínuszokra

2007. november 30., péntek 14:46

Végre nem kell vesemedence gyulladással számolnunk, amennyiben divatos nadrágot akarunk hordani télen, megingott ugyanis a csípőnadrág uralma, és már a szezon elején megjelent a magas derekú nadrág. Az igazán menő fazonok hosszanti sliccrészén ráadásul kilátszik a gombsor, az igazán bevállalósak blúzzal és nadrágtartóval hordják. Honi lelőhelyként eddig a Stradivariust találtuk, amennyiben Önök ismernek még mást, ne habozzanak kommentelni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.11.30 15:09:41mrssolis

  Ha férfinak akarok valami elmebeteg okból látszani, akkor majd így öltözöm fel. Ajánlom mindenkinek, hogy kérdezze meg a saját párját, hogy mennyire tart vonzónak, vagy csinosnak egy nadrágtartós nőt, akin így áll a gatya. Amúgy a magasított derékkal nincs bajom, ha csinos. Bár a csípőnadrág egyik vitathatatlan előnye, hogy sokkal kisebbnek mutatja az ember hátsóját, főleg ha egy magassarkút vesz fel hozzá az ember. A magasított derekú viszont kimondottan erősít.

 • 2007.11.30 15:21:39DijaBaba

  már csak arra lennék kíváncsi, hogy a képen lévő személy férfi vagy nő...

 • 2007.11.30 15:30:34sklasse

  DijaBaba: igen, ez nálam is kérdés. Én 80%-ot adok, h eredetileg férfi (volt).  Elég sok magas derekú nadrágot látok mostanában a boltokban, magazinokban, de ilyet még nem láttam. Általában farmerból, és szűkebb fazonút, ami kiemeli a derekat, esetleg kétoldalt gombbal diszítve. Asszem eljön lassan az idő, h felpróbáljak egyet, aztán utána nyilatkozom ezügyben.  Egyébként ffi társaságban tett röpke felmérésem azt eredményezte, h nem éppen vonzó ez a ffiszemnek, de lehet, h még csak szokatlan...

 • 2007.11.30 15:52:56cézé

  Ez itt a képen nem túl szerencsés darab...az...hm..az illetőn, de én nagyon örülök, hogy vannak újra magas nadrágok. Rajtam valahogy mindig jobban álltak, és az eddigi években sajna csak nehezen tudtam hozzájutni.

 • 2007.11.30 16:11:16Nekroteka

  Szerintem annak ellenére, hogy elvileg hosszítja a lábat, akinek nincs tökéletes alakja, azon hülyén áll, amit már előttem is mondtak, nagyobbnak tűnik benne az ember hátsója, a vastagabb csípőt is inkább kiemeli, mint elrejti (egy jól választott csípőnadrág jó zsebekkel ezen sokat segíthet), talán nem véletlen, hogy a hízásra kevésbé hajlamos és csípőben/fenékben (arányaiban) vékonyabb férfiakra találták ki.  És valóban nem hiszem, hogy a pasiknak nagyon bejönne ha a tükörképükkel találnák magukat szembe a barátnőjük személyében, de persze mint tudjuk a nők nem a pasik miatt öltöznek csak, hanem irigykedő nőtársaik miatt... :)

 • 2007.11.30 16:38:34afx

  dzsizsz

  a képen egy FÉRFI van!!!!!

  és méghozzá milyen férfi.micsoda stilus.micsoda táska.

  kövezzetek meg nem érdekel,de ez az ESLÖ olyan streetstyle fotó itt a velveten amint tényleg egy jólöltözött ember van.

  think outside the box

  más...nagyon szép magasdereku nadrág van a terranovában (5e ft)

 • 2007.11.30 16:39:34Flora2

  De ez most tényleg komolyan szempont a nők többségének, hogy amit felvesznek, az tetszik-e a férfiaknak vagy a barátjuknak? Fura, én sose voltam ilyen, hogy ez nekem szempont legyen, sose voltam ilyen "csajos". Nekem tetsszen, és kész! Ha a barátomnak tetszik, örülök, de ha nem, abba se halok bele - ha annyira nem jövök be neki, majd keres mást magának.

  Én engedékenyebb vagyok a képen látható stílussal, nekem Charlie Chaplin jut róla eszembe, tiszta 20-as évek, és akkor a nők bizony felvettek férfias szokásokat, ha ruhát nem is. Így mondjuk nem öltöznék fel (túl nagyok a melleim hozzá), de mellényes háromrészes női öltönyöm van, és néha szeretek benne férfias határozottsággal mászkálni, ha olyan kedvem van.

 • 2007.11.30 16:43:20Brizsitt

  nekem nagyon tetszik a magas derekú nadrág (nem az, ami a képen van), és nagyon elegáns, praktikus viseletnek tartom, de igazán szépet eddig csak a zarában találtam, de az 16 ezer volt, és azt egy kicsit drágállom. Valaki valahol olcsóbban, gyönyörűt???

 • 2007.11.30 16:52:16Brizsitt

  ja, és szerintem is pasi van a képen, méghozzá igazi stylish pasi. :)) Szerintem is ez az első olyan streetstyle fotó itt, amire azt mondom, hogy na ez az, ez igen. ez már közelít a sartorialisthoz, meg ahhoz, ami style, szerintem. és imádom a 20-as évek stílusát.

 • 2007.11.30 17:23:09mrssolis

  Nagyon tudtam, hogy fog jönni az, hogy "kit érdekel, hogy tetszik-e a pasimnak, vagy bárkinek amit felveszek, lényeg, hogy nekem tetszik". Hát, én vállalom, hogy nekem fontos, hogy a) tetszik-e a férjemnek, ami rajtam van, b) általában bejön-e azoknak a pasiknak, akiknek a véleményére én adok. Én ilyen nőcis vagyok, dehát erről szól ez az egész játék, vagy nem? Mi értelme van olyan ruhákban járkálni, ami nekem ugyan tetszik, de rajtam kívül senki másnak. Lehet, persze, csak nem garancia arra, hogy az ember párt talál.

  A képen meg jobban megnézve tényleg pasi van, és pasinak tényleg stylish, bár nekem ez messze túl metroszexuális, de mint jelenség kellemes, és üdítő.

 • 2007.11.30 17:24:41sklasse

  Ha a képen látható lény ffi, akkor nekem nem jön be, de ha nő, akkor sem, szal számomra felejtős.

  A style nekem inkább vicces, mint megkapó, talán a táska, meg a szemüveg ok.  burda:  azt nemtom, h általában a nőknél szempont-e, nálam azért meghatározó tényező. Persze van olyan, amikor nekem tetszik, és ez elég, de azért fontosak a visszajelzések is, legalábbis nekem. Nem függök tőlük, de meghallgatom, és megfontolom.

 • 2007.11.30 17:52:06Flora2

  mrssolis, én ezt értem, csak szóltam, hogy nem mindenki gondolkodik így; és az ilyen nőknek, mint én, az se fontos, hogy "garancia legyen arra, hogy párt találok", tehát nem okoz szenvedést, ha nem. :) :)

 • 2007.11.30 18:04:44sourcherry

  Azért az túlzás hogy a szezon elején jelent meg a magasderekú naci, kifutókon már bő egy éve... ( ezt az is bizonyítja, hogy nyugati aluljáró, ázsiacenter, stb is tele van -amúgy egész jókkal- 3-4 ezrekért.)

  nekem mondjuk nem tetszik csizmába betűrve, csak bokacsizmivel vagy úgy, hogy alatta van a csizma, vagy majd tavasszal szép körömcipővel---

 • 2007.11.30 18:53:59suo tempore

  azért a magas derék nem egyenlő a buzis külsővel, ahogy a csípőnaci se egyenlő a vesemedence gyulladással  részemről se csípő, se magas...valahol a középút szimpi

 • 2007.11.30 19:06:34afx

  brizsitt látom te vagy itt az én emberem.

  annyian lehurrogtak már mikor hozzászoltam a magyar style postokhoz,h lassan már ide se mertem dugni az orrom:D

  nekem soha nem volt szempont h tetszik-e a csóringereknek h h öltözök.

  kaptam az exeimtöl pár ruhadarabot ajándékba és azokat összegezve bátran kijelentem h a férfiak öltöztetnének minket abba ami nekik tetszik akkor tlen is magassarku csizmában,harisnyatartoban és csipkés melltartoban kellene mászkálnunk az utcán.

  mert mást nem vesznek észre.

  azok akik észreveszik azok a meleg és_vagy a metroszexuális barátaim.

  :)

 • 2007.11.30 19:20:53sklasse

  afx:  na, ha az elméleted követem, akkor nekem csak meleg és/vagy metroszexuális barátaim vannak, a pasimat beleértve:) Ugyanis az én ffi ismerőseim pont ettől a "kiteszek mindent, ami van" tipikusan kelet-európai céda öltözködéstől kapnak hányingert...

 • 2007.11.30 21:28:29pandilla

  én a kínai üzletekben láttam magas derekú farmert...elöl gombosat...

 • 2007.11.30 23:11:31[]

  a kepen jobboldalt a tisztessegben megoszult konszolidalt tag milyen arcot vag mar a cekkeres buzira :DDD  (bar bevallom, ez a Pistike-outfit engem is letaglozott volna.)

 • 2007.11.30 23:55:21tundejke

  én nemrég vettem 2 magasderekú, csőszárú farmert. mindenki megdícsért (férfi és nő ismerőseim is), hogy milyen jól áll. magassarkú csizmával és blúzzal hordom őket, így igen csinos tud lenni ez az összeállítás.

 • 2007.12.01 00:47:45Nekroteka

  Szerintem azért nem egészen elhanyagolható, hogy amit felvesz valaki az tetsszen a párjának, ez egyfajta gesztus hogy adsz a véleményére, és örülsz ha tetszik neki, amit viselsz, mert igyekszed ezzel is "boldoggá" tenni, persze nem ez a boldog párkapcoslat alapja, de szerintem jó ha megpróbálsz neki a saját ízlésed keretein belül tetszeni, ami nem azt jelenti hogy a kedvéért az említett magassarkú csizma-melltartó kombinációban jársz vagy abban ami neki éppen bejön, valahogy meg kell találni a középutat a kettő között...

 • 2007.12.01 08:05:52cézé

  Fontos a párom véleménye, ez természetes, meg a nőkben szerintem eleve ott van valamiféle tetszeni vágyás.

  És furcsa, de az én párocskám sem szereti, ha mindent kiteszek. Jobban szereti az elegánsan, ízlésesen konszolidált ruhadarabokat.

 • 2007.12.01 09:59:00theba

  huuu,én is régóta körözök ilyen nadrágot,de 15ezer alatt:-) (hol van vmi frankó bolt???)

  szerintem a csinosított fazon nagyon jól néz ki!és tök jó,hogy nem lőg ki belőle a derék!

  és a környezetemben lévő hapsiknak is tetszik!

 • 2007.12.01 12:42:40afx

  sklasse:

  azt nem mondtam h az exeim teljesen épelméjüek voltak:D

  valszeg ezért érdemelték ki az ex státuszt:P

  summa summarum

  magasdereku nadragot lehet venni:

  mango,h und m,stradivarious,calliope,zara stb stb

  szal szinte minden fastclothing üzletben.

  nekem az a tapasztalatom h az öv nélküli jobban néz ki és aki 53kg felett van és nincs fiussan egyenes csipövonala az inkább ne vegyen zsebesset,mert az meg fog buggyani ha leül meg ilyesmit és csunyan néz ki.

  a terranovaban lattam a héten leárazva 5e ft-ra,az trapéz alul,de egész jol néz ki.egy szezont megér,ugysem lesz sokáig divat,minek költeni rá egy vagyont?!

 • 2007.12.01 13:37:20sys

  nekem a kép tetszik, de tényleg csak azért áll jól ennek az illetőnek, mert vasággyal kb. 43 kiló és derékszöget lehet szerkeszteni a csípővonalával. ha csak egy kis csípője vagy melle lenne, már borzalmasan állna rajta a cucc.  (hogy pasi vagy nő.... hát sztem fitfy-fifty :))

 • 2007.12.01 16:31:06bagaela

  :) férfi mellel..:D

  Nekem van két magasdereku nadrágom is, az egyik egy bö száru zarás, istenien néz kiegy sima poloval is, a másik egy szükebb mexxes, amit még koraösszel is hordtem föleg egy lila inggel és magassarkuval, amiért többször is megállitottak az utcán/boltban/akárhol a csajok, és kérdezgették hol vettem ezeket...:)

  Aztán hidegebben bokacsizma, mellény, mindenhogy jó. Amugyis a derekamra nagyon érzékeny vagyok.  A Barátom meg utálja-gyülöli-pokolba kivánja a magas dereku nadrágokat, ugyhogy akkor kell felvennem, amikor ö nem látja, ennyi az egész. :)  Csak egy problémám van ezekkel a nadrágokal, én fenekes-combos de vékony dereku vagyok, most hogy picit fogytam, egyböl nagyon lötyög a derekamon a lábban szükebb tipusu :/

 • 2007.12.01 16:44:35kocsi

  Szerintem pasi van a kepen. neki jol all, de no ne vegyen fel ilyet.

 • 2007.12.16 19:19:54trilla

  Nekem tetszik ez a magas derekú nadrág, de tényleg inkább férfiaknak jó. De egyelőre biztos nem terjed el itt Mo-n. Én most a derékmelegítőre vagyok rákattanva, nagyon jó ötlet, és amíg a rövid pólók meg a csípőnadrág a divat, ez a legesztétikusabb megoldás a vesebaj ellen.(hippsy a fantázianeve)

 • 2007.12.16 20:39:38Nekroteka

  A rövid póló már nem éppen divat, max ilyen lakótelepi style... :S

 • 2008.01.09 13:49:00Starfckah

  én fiu vok, sztem nő ilyet ne viseljen :) am a képen a srácon jóláll de kell hozzá test, stílus és kiegészítők sem ártanak

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta